Resor till Phangan 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Phangan och spara

Topphotell i Phangan

Tiki Beach Koh Phangan
Tiki Beach Koh Phangan
2 out of 5
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 164 kr per natt mellan 28 nov. och 28 nov.
Tiki Beach Koh Phangan
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa - SHA Plus
Santhiya Koh Phangan Resort & Spa - SHA Plus
5 out of 5
Priset är 772 kr per natt mellan 28 nov. och 28 nov.
4.7/5 Exceptional! (989 recensioner)
Ett helt fantastiskt hotell/resort
"Det här är ett så unikt och vackert hotell. Servicen är i världsklass, rummen är så fina (då vi bodde i två olika rum under vår vistelse) kan varmt rekommendera att man väljer deras supreme deluxe rum om man inte väljer en egen villa. Tvekar man för priser så kan jag säga att det är värt vartenda ..."

Recension från 21 feb. 2020

Santhiya Koh Phangan Resort & Spa - SHA Plus
Phangan Bayshore Resort
Phangan Bayshore Resort
3.5 out of 5
Priset är 340 kr per natt mellan 6 dec. och 6 dec.
4.1/5 Very Good! (242 recensioner)
Sol, bad och lite dykning
"Man kan inte se att hotellet är 30 år. Välskött och rent. Bra mat och om man vill prova annat än hotellets finns det många enkla matställen precis utanför hotellets område. Bra läge direkt på stranden. Hjälpsam och trevlig personal. Ett extra plus för gymmet med fräscha löpband för oss som inte vill ..."

Recension från 11 feb. 2019

Phangan Bayshore Resort
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Phangan

Om du vill ta en paus från stadslivet är en semester i Phangan förmodligen precis vad som behövs. På en resa till Phangan kan du hitta massor av vackra kuststräckor att beundra, och om du är ett riktigt badlejon känner du kanske redan till Haad Rin Nai Beach, 8 kilometer bort, och hoppas på att kunna boka ett boende i området. Men om alla boendealternativ däromkring skulle vara fullbokade behöver du ändå inte oroa dig. En hel del resenärer bokar även semesterpaket till Phangan med boende runt Thong Nai Pan Yai Beach eller Thong Nai Pan Noi Beach.

Bra att veta om Phangan

  • Om den uppfriskande havsluften och utsikt över vattnet är vad du förknippar med en drömlik semester kan du titta närmre på våra strandhotell i Phangan. Att bo strax intill vattnet är ett utmärkt botemedel mot vardagens stress.
  • Phangan har också ett gott utbud av hotell. The Cabin Beach Resort och Sunset Beach Villas brukar vara populära bland semesterfirare och kan vara värda att utforska.
  • På vår sida med saker att göra i Phangan kan du hitta roliga aktiviteter att ägna dig åt i regionen. Det brukar dock vara svårt att slå insiderkunskap från äkta lokalbor. Bland de 11 800 personer som bor i Phangan finns det säkert någon som vill ge dig ett par fina tips.
  • Tack vare våra semestererbjudanden i Phangan kan du spara mycket. Med de extra pengarna kan du ta tillfället i akt att njuta av allt som destinationen har att bjuda på. Thong Nai Pan Yai Beach, Thong Salas pir och Thong Nai Pan Noi Beach är bra platser att börja på.

Vanliga frågor och svar