Flygdestinationer i Åland

;
;
;

Populära städer att besöka i Åland

Boka din resa till Åland

Expedia erbjuder flyg till Åland för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Åland och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Åland på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på många vanliga frågor om till exempel avbokning eller byte av flyg till följd av covid-19. För säkerhets skull bör du även gå igenom villkoren hos flygbolaget innan du slutför din flygbokning.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Åland med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort så mycket vi kan för att hjälpa dig att hitta flygbiljetter med så stor flexibilitet som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och enkelt snappa upp ett kanonbra flyg till Åland.
Vilka flygbolag flyger till Åland?
Du kan resa dit med FlexFlight. Detta kända flygbolag kan erbjuda 47 flygresor varje månad till Mariehamn (MHQ), en vanlig inkörsport till Åland.
Hur hittar man billiga biljetter till Åland?
Du kan alltid hitta topperbjudanden på Expedia, men med vår funktion för flexibla datum blir det enklare än vanligt. Ange vilka datum du vill flyga och klicka sedan på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så kan du jämföra priser för närliggande dagar. Det billigaste priset för en flygresa till Åland under den senaste veckan var .
Vad kostar ett flyg till Åland?
Under de senaste sju dagarna har det sålts flygbiljetter tur och retur till Åland för endast , medan det högsta priset var . För enkelresor från () var det bästa priset under samma period .
Vad kostar det att flyga till Åland?
Priset varierade mellan och de senaste sju dagarna. När det är dags att boka kan vi hjälpa dig att få tag i ett riktigt bra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Åland?
är rätt månad att få tag i fantastiska erbjudanden på resor till Åland. Men kom ihåg att i Sverige är resorna som dyrast under skolloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Åland?

  • Börja din vistelse i Åland i den fartfyllda staden Mariehamn. Här finns mängder av saker att se och göra, från fascinerande sevärdheter som Ålands sjöfartsmuseum till mat, shopping, uteliv och mycket mer.
  • När det är dags att planera aktiviteter för din semester bör du komma ihåg att det råder ett fuktigt kontinentalklimat i Mariehamn. Ta en titt på hur vädret ska vara innan du flyger.
  • Besök Jomala därnäst. Staden ligger cirka 6 kilometer norr om Mariehamn, och här upptäcker du bland annat Småholma badstrand, som är en av traktens mest imponerande sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Åland på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Åland.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Åland med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Åland. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Åland.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Åland under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Åland erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.