Flygdestinationer Andamanerna och Nicobarerna

Populära städer att besöka i Andamanerna och Nicobarerna

Boka din resa till Andamanerna och Nicobarerna

Expedia erbjuder flyg till Andamanerna och Nicobarerna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Andamanerna och Nicobarerna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Andamanerna och Nicobarerna på grund av covid-19?
Om din bokning inte är slutförd än ska du läsa igenom alla villkor som gäller för flygbolaget du hade tänkt resa med. Om du redan har bokat flyg till Andamanerna och Nicobarerna kan du gå till vår kundtjänstportal. Där hittar du information om olika policyer kring covid-19 som kan påverka din bokning och vad du kan göra härnäst.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Andamanerna och Nicobarerna med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planer kan ändras på kort varsel, så att boka ett flexibelt flyg med Expedia är en god idé. Kryssa bara i rutan “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så är ditt billiga flyg till Andamanerna och Nicobarerna inom enkel räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Andamanerna och Nicobarerna under coronaviruspandemin?
De nya säkerhetsreglerna till följd av coronaviruset gör att resandet ser rätt annorlunda ut numera. Här kommer en del information som kan vara bra att veta innan du packar dina väskor och ger dig iväg till Andamanerna och Nicobarerna.

 • Var medveten om vilka regler som gäller både på avreseorten och på destinationen. Beroende på de lokala föreskrifterna kanske det inte går att resa, så kom ihåg att undersöka i förväg.
 • Bär ett munskydd under flygplatsens säkerhetskontroller. Säkerhetspersonalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Istället för att räcka fram ditt boardingpass till personalen på flygplatsen ska du själv placera det på läsaren. Håll därefter upp det för visuell inspektion.
 • Säkerhetspersonalen godkänner att du bär med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på högst 100 ml i handbagaget. Du ska ta ut behållaren ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla föremål, som lösa mynt och nycklar, ur fickorna och lägg dem i ditt handbagage istället för i en korg. Då går det fortare genom säkerhetskontrollen.
 • Ta upp alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas när du passerar säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv lägger upp på brickan är det mindre risk för att personalen på flygplatsen rör vid din väska för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till Andamanerna och Nicobarerna?
SpiceJet är ett välkänt flygbolag som flyger till Andamanerna och Nicobarerna. När det är dags att boka flygbiljetter till Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) har SpiceJet 52 flyg i månaden att välja bland.
Hur hittar man billiga biljetter till Andamanerna och Nicobarerna?
Det finns flera olika sätt. Du kan exempelvis boka långt i förväg, titta på resor till olika flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att dra nytta av vår funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Andamanerna och Nicobarerna och jämför sedan priser som gäller på omkringliggande datum. Under den senaste veckan var det billigaste priset för ett flyg till Andamanerna och Nicobarerna .
Vad kostar ett flyg till Andamanerna och Nicobarerna?
Enkelresor från () såldes för endast de senaste sju dagarna. Under samma period kostade flygresor tur och retur till Andamanerna och Nicobarerna mellan och . Om du får tag i ett fint erbjudande ska du slå till omedelbart, för priserna kan ändras fort.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Andamanerna och Nicobarerna?
Den huvudsakliga flygplatsen i Andamanerna och Nicobarerna är Port Blair (IXZ-Vir Savarkar). Inled ditt nästa semesteräventyr genom att boka biljetter till ett av de 317 flyg som landar här varje månad.
Vad kostar det att flyga till Andamanerna och Nicobarerna?
Under veckan som gick varierade flygpriserna till Andamanerna och Nicobarerna från till . Hur mycket du får betala beror normalt på flera olika faktorer, som när flyget avgår, vilken kabinklass du har valt och hur lång tid i förväg du bokar dina biljetter.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Andamanerna och Nicobarerna?
Snappa upp en flygbiljett i för att få toppenerbjudanden på flyg till Andamanerna och Nicobarerna. Under sommar- och julloven är priserna vanligtvis som högst.
Hur lång tid tar flyget till Andamanerna och Nicobarerna?
Var du reser ifrån bestämmer hur lång tid flyget tar. Nedan följer en lista över ett par av de främsta inrikesresvägarna till Andamanerna och Nicobarerna samt medelflygtiden:

 • Kolkata (CCU-Netaji Subhash Chandra Bose Intl.) till Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) – 2 timmar och 17 minuter
 • Chennai (MAA-Chennai Intl.) till Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) – 2 timmar och 19 minuter
 • Bengaluru (BLR-Kempegowda Intl.) till Port Blair (IXZ-Vir Savarkar) – 2 timmar och 25 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Andamanerna och Nicobarerna?

 • Port Blair kan erbjuda kultur och karaktär så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till den perfekta startpunkten för din vistelse i Andamanerna och Nicobarerna. Utforska kända sevärdheter som Rajiv Gandhi Water Sports Complex, shoppa och ät och drick gott på några av stadens prisvinnande restauranger. Du bestämmer själv.
 • När du ska planera aktiviteter för ditt äventyr bör du hålla i åtanke att det råder ett tropiskt monsunklimat i Port Blair. För att få en uppfattning om vad du kan vänta dig kan du titta närmare på hur temperaturerna ska vara innan du åker.
 • Stanna till i Neil Island därnäst. Du hittar staden runt 45 kilometer nordöst om Port Blair, och här upplever du bland annat India Scuba Explorers, som är en av områdets kändaste sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Andamanerna och Nicobarerna?
En bra tid att utforska Port Blair är efter den 20 juni, då sommarsäsongen har börjat. Här i den främsta staden i Andamanerna och Nicobarerna varierar temperaturen mellan 82Fº (28Cº) och 84Fº (29Cº) – perfekt väder för att utforska sevärdheterna. är de populäraste månaderna för en semesterresa.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Andamanerna och Nicobarerna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Andamanerna och Nicobarerna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Andamanerna och Nicobarerna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Andamanerna och Nicobarerna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Andamanerna och Nicobarerna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Andamanerna och Nicobarerna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Andamanerna och Nicobarerna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.