Flygdestinationer i Falklandsöarna

Populära städer att besöka i Falklandsöarna

Boka din resa till Falklandsöarna

Expedia erbjuder flyg till Falklandsöarna för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Falklandsöarna och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Falklandsöarna på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på vanliga frågor om bland annat hur du byter eller avbokar ditt flyg till följd av covid-19. För säkerhets skull ska du dessutom gå igenom reglerna och villkoren hos flygbolaget innan du slutför flygbokningen.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Falklandsöarna med flexibel avbokningspolicy?
Just nu är stor flexibilitet otroligt viktig när det handlar om flyg. Just därför har vi lagt till alternativet “Ingen ändringsavgift”, som gör det lättare för dig att boka flexibla och billiga flyg till Falklandsöarna. Du kan hitta filtret till vänster på skärmen, under “Flexibla ändringspolicyer”.
Finns det några allmänna tips för resande till Falklandsöarna under coronaviruspandemin?
På grund av coronavirusutbrottet för resandet med sig ett par ytterligare utmaningar. Ha följande information i bakhuvudet innan du hoppar på ditt flyg till Falklandsöarna.

  • Innan du bokar ditt flyg bör du kontrollera om det finns några resebegränsningar, både på din avreseort och på ditt resmål. Läs den senaste informationen från relevanta myndigheter och flygbolag.
  • När du rör dig genom flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att bekräfta din identitet. Resenärer som inte bär munskydd kanske inte får lov att stiga ombord och kan bli bötfällda.
  • Räck inte över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du lägga det på skannern och sedan hålla upp det för inspektion.
  • Personalen på flygplatsen godkänner att du har med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på upp till 100 ml i ditt handbagage. Du ska ta ut behållaren ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare bör du placera föremål som nycklarna och mobilen i handbagaget istället för i en korg.
  • Ta fram alla matvaror som du eventuellt har med dig för att skannas när du går igenom säkerhetskontrollen. Om du förvarar matvarorna i en genomskinlig påse som du själv placerar på brickan är risken mindre för att säkerhetspersonalen rör vid din väska för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Falklandsöarna?
För att lägga vantarna på bästa möjliga erbjudande till Falklandsöarna gör du rätt i att boka tidigt. Testa även att använda vår praktiska funktion “Flexibla datum”, som du hittar överst i sökresultaten, för att jämföra priser på närliggande dagar. Den senaste veckan var det billigaste priset för en flygbiljett till Falklandsöarna så lite som .
Vad kostar ett flyg till Falklandsöarna?
Det var många prisvärda flygresor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och flygpriset tur och retur till Falklandsöarna var mellan och . Ett par lyckliga semesterfirare lyckades boka enkelresor från () för endast .
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Falklandsöarna?
Mount Pleasant (MPN) är den primära inkörsporten till Falklandsöarna, och hit anländer 4 flyg per månad. Hitta ett bra erbjudande, boka flyget och gör dig redo för att utforska denna spännande region.
Vad kostar det att flyga till Falklandsöarna?
Priset låg på mellan och under veckan som gick. När du känner dig redo att boka kan vi hjälpa dig att dra nytta av ett kanonbra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Falklandsöarna?
Köp din flygbiljett i för att hitta bästa möjliga pris på flyg till Falklandsöarna. Under sommar- och julloven är biljetterna oftast som dyrast.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Falklandsöarna?

  • Med så mycket att se och göra i Stanley är det naturligt att många besökare väljer att börja sitt äventyr i Falklandsöarna i denna livliga stad. Spendera några dagar på att besöka viktiga sevärdheter, som Gypsy Cove, innan du utforskar stadens mindre kända höjdpunkter.
  • När det är dags att organisera aktiviteter för ditt äventyr är det bra att hålla i åtanke att det råder ett tundraklimat i Stanley. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på hur vädret ska vara innan du flyger.
  • När du är redo att se mer av detta underbara område kan du hoppa in i en av våra prisvärda hyrbilar och följa vägen till Mount Pleasant. Staden ligger ungefär 50 kilometer väster om Stanley och kan erbjuda välkända sevärdheter, som Pleasant Peak.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Falklandsöarna på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Falklandsöarna.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Falklandsöarna med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Falklandsöarna. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Falklandsöarna.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Falklandsöarna under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Falklandsöarna erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.