Flygdestinationer Fidji

Populära städer att besöka i Fidji

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Fidji på grund av covid-19?
Om din bokning inte är slutförd än ska du granska alla regler och villkor som gäller för det flygbolag du hade tänkt resa med. Om du redan har bokat flyg till Fidji kan du gå till vår kundtjänstportal. Där hittar du mer information om olika policyer kring covid-19 som skulle kunna påverka din bokning och vad du har för möjligheter.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Fidji med flexibel avbokningspolicy?
Vi är medvetna om att planer plötsligt kan ändras, så att boka flexibla flygbiljetter med Expedia är en smart idé. Kryssa bara i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så är en billig flygbiljett till Fidji snart inom räckhåll.
Finns det några allmänna tips för resande till Fidji under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet må ha ändrat hur resandet går till, men det har inte dämpat människors äventyrslust. Här kommer en del tips som kan hjälpa dig att hantera alla nya utmaningar.

 • Var uppmärksam på alla regler som gäller både på avreseorten och på destinationen. Beroende på olika lokala föreskrifter kan det vara förbjudet att resa, så glöm inte att undersöka i förväg.
 • Du måste ha munskydd på dig när du är på flygplatsen, inklusive när du passerar säkerhetskontrollerna. Var beredd på att ta av dig munskyddet för att kunna verifiera din identitet.
 • Räck inte över det elektroniska eller fysiska boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du lägga det på läsaren och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
 • Du får bära med dig en behållare med handsprit på max 100 ml i ditt handbagage. Kom ihåg att du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare bör du placera föremål som nycklar och lösa mynt i ditt handbagage istället för på en bricka.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget minskar risken för att personalen ber om att öppna och inspektera väskan.

Hur hittar man billiga biljetter till Fidji?
En bra strategi om du vill få tag i fina erbjudanden är att vara flexibel med dina resedatum. Börja med att söka efter flyg till Fidji och klicka sedan på “Flexibla datum” för att jämföra priserna för närliggande dagar. Ett annat tips är att boka i god tid. För att du ska få en uppfattning om biljettpriserna kan vi meddela att de billigaste flygbiljetterna till Fidji den senaste veckan kostade .
Vad kostar ett flyg till Fidji?
Om du hade bokat en enkelresa från () den senaste veckan hade du kunnat få betala så lite som . Flygresorna tur och retur till Fidji kostade mellan och under samma period.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Fidji?
Var du reser från och vilket flygbolag du åker med avgör vilken av följande ledande flygplatser du slutligen anländer till:

 • Suva (SUV-Nausori) – 216 flyg per månad.
 • Labasa (LBS) – 91 flyg per månad.
 • Nadi (NAN-Nadi Intl.) – 91 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Fidji?
Under veckan som gick kostade flygbiljetter till Fidji mellan och .
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Fidji?
är den bästa månaden att hitta billiga flyg till Fidji. Men kom ihåg att i Sverige är flygen dyrare under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Fidji?

 • Med så många fantastiska orter att utforska kan det vara svårt att avgöra var man ska börja sitt äventyr i Fidji. Men Suva är verkligen ett sightseeingparadis. Denna stora stad erbjuder alla sevärdheter och upplevelser som du kan drömma om, och du börjar kanske med Fiji-museet.
 • Du blir tvungen att packa för vädret i Suva, där det råder ett tropiskt regnskogsklimat. Ett par dagar innan avfärd kan det vara bra att titta närmare på hur vädret ska vara för att få en bättre uppfattning om hur varmt det kommer att vara och eventuella stormar eller liknande. Oavsett om det ska vara varmt eller kallt är det en bra idé att vara förberedd.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Fidji på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Fidji.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Fidji med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Fidji. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Fidji.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Fidji under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Fidji erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.