Flygdestinationer Galicien

Populära städer att besöka i Galicien

Förslag på billiga flygresor till Galicien

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 464 kr för enkelflyg och 2 148 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Iberia
Lufthansa
Iberia
Iberia
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa

Boka din resa till Galicien

Expedia erbjuder flyg till Galicien för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Galicien och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Galicien på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider kan många flygbolag erbjuda lite mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att få praktisk information om hur du avbokar eller byter ditt flyg till Galicien till följd av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Galicien med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har ansträngt oss för att hjälpa dig att få tag i flygresor med så stor flexibilitet som möjligt. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och enkelt snappa upp ett riktigt bra flyg till Galicien.
Finns det några allmänna tips för resande till Galicien under coronaviruspandemin?
Covid-19 har fullständigt förändrat mycket i världen, bland annat hur resandet går till. De här tipsen kan hjälpa dig att klara av de nya utmaningarna och göra dig redo för resan till Galicien.

 • Var uppmärksam på vilka regler som gäller både på din avreseort och på ditt resmål. Beroende på olika lokala föreskrifter kanske du inte får lov att resa, så glöm inte att läsa på i förväg.
 • Ha munskydd på dig under säkerhetskontrollerna på flygplatsen. Personalen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • För att reducera risken för smittospridning ska du själv lägga ditt boardingpass på skannern och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras. Lämna inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen.
 • Du får ha med dig en behållare med handdesinfektionsmedel på upp till 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå snabbare kan du placera föremål som nycklarna och mobilen i handbagaget istället för i en korg.
 • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp dem på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur ditt handbagage är risken mindre för att säkerhetspersonalen ber om att öppna och inspektera din väska.

Vilka flygbolag flyger till Galicien?
Du kan flyga med Vueling. Detta kända flygbolag har 294 flygresor per månad till Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla), som är en vanlig inkörsport till Galicien.
Hur hittar man billiga biljetter till Galicien?
En smart strategi om du vill hitta de bästa erbjudandena är att vara flexibel med resedatumen. Börja med att söka efter flyg till Galicien och klicka sedan på länken “Flexibla datum” för att jämföra de olika priserna för dagarna däromkring. Ett annat tips är att vara ute i god tid. För att du ska få en uppfattning om biljettpriserna kan vi berätta att de billigaste flygen till Galicien under de senaste sju dagarna kostade 2 148 kr.
Vad kostar ett flyg till Galicien?
Det var en mängd prisvärda resor som erbjöds under veckan som gick, och flygpriset tur och retur till Galicien låg på mellan 2 148 kr och 2 523 kr. Några glada resenärer lyckades lägga vantarna på enkelresor från Stockholm (ARN) för bara 1 464 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Galicien?
Om du reser till Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla) är du bra placerad för att upptäcka allt som Galicien har att erbjuda. Det här är den primära flygplatsen i området, och 807 flyg landar här varje månad.
Vad kostar det att flyga till Galicien?
Priserna låg på mellan 2 148 kr och 2 523 kr de senaste sju dagarna. När du känner dig redo att boka kan vi hjälpa dig att få tag i ett kanonbra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Galicien?
En bra månad att köpa en prisvärd biljett till Galicien är Oktober. Håll i åtanke att i Sverige är den dyraste tiden att boka en flygbiljett under de stora skolloven på sommaren och vintern.
Hur lång tid tar flyget till Galicien?
För att du ska få en uppfattning om hur lång tid det tar att resa till Galicien kan du kika på denna lista över medelflygtiden för ett par av de viktigaste inrikesresvägarna:

 • Barcelona (BCN-Barcelona Intl.) till Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla) – 1 timme och 50 minuter
 • Madrid (MAD-Adolfo Suarez Madrid-Barajas) till Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla) – 1 timme och 13 minuter
 • Malaga (AGP) till Santiago de Compostela (SCQ-Lavacolla) – 1 timme och 37 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Galicien?

 • Börja din resa till Galicien i den populära staden Vigo. Här finns mycket att hålla dig sysselsatt med, från fascinerande sevärdheter som Samil Beach till mat, konst, uteliv och mycket mer.
 • I Vigo råder ett medelhavsklimat, men innan du ger dig av kan det ändå vara bra att ta reda på hur vädret ska vara under ditt besök. Oavsett om det är varmt eller kallt är det smart att komma förberedd.
 • Runt 25 kilometer norr om Vigo ligger Pontevedra, som också är väl värt ett besök. De populära sevärdheterna inkluderar Pasaron-stadion, som du definitivt bör ta en titt på.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Galicien?
Vigo, en av de populäraste städerna i Galicien, är en underbar plats att besöka. Gillar du inte kallt väder? Då bör du semestra här under sommarmånaderna, efter 21 juni, när temperaturerna varierar mellan 57Fº (14Cº) och 73Fº (23Cº). Det är i som Vigo verkligen lever upp.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Galicien på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Galicien.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Galicien med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Galicien. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Galicien.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Galicien under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Galicien erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.