Flygdestinationer Israel

Populära städer att besöka i Israel

Förslag på billiga flygresor till Israel

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 930 kr för enkelflyg och 2 220 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Norwegian Air International Ltd
Turkish Airlines
Brussels Airlines
LOT-Polish Airlines
Air Baltic
Royal Jordanian
Iberia
Austrian Airlines
Pegasus Airlines
Norwegian Air International Ltd
Brussels Airlines
Air Baltic
LOT-Polish Airlines
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Royal Jordanian

Boka din resa till Israel

Expedia erbjuder flyg till Israel för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Israel och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Israel på grund av covid-19?
I vår praktiska kundtjänstportal får du tag i information om hur du byter eller avbokar ditt flyg till Israel till följd av covid-19. Innan du slutför bokningen kan det vara en bra idé att gå igenom flygbolagets villkor.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Israel med flexibel avbokningspolicy?
Idag är flexibilitet särskilt viktig när det handlar om flyg. Det är därför vi har lagt till filteralternativet “Ingen ändringsavgift”, som gör det enklare för dig att boka ett billigt och flexibelt flyg till Israel. Du hittar filtret på vänster sida, under “Flexibla ändringspolicyer”.
Finns det några allmänna tips för resande till Israel under coronaviruspandemin?
Utbrottet av covid-19 har förändrat världen på många sätt, däribland hur resandet ser ut. Dessa tips kan hjälpa dig att klara av alla nya utmaningar och göra dig redo för din semester i Israel.

  • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på avreseorten eller på destinationen innan du slutför bokningen av biljetterna. Undersök även om det finns några andra regler som påverkar dig efter ankomst, såsom obligatorisk karantän.
  • Du måste bära munskydd under hela resan, vilket inkluderar när du går igenom säkerhetskontroller. Var beredd på att ta av munskyddet när det är dags att bekräfta din identitet.
  • Istället för att räcka fram ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv placera det på läsaren. Håll därefter upp det så att det kan inspekteras visuellt.
  • Säkerhetspersonalen tillåter att du bär med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på upp till 100 ml i handbagaget. Du måste ta ut behållaren ur din väska när du går igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla föremål, såsom mobil och plånbok, ur dina fickor och placera dem i handbagaget istället för på en bricka. Då kommer du igenom säkerhetskontrollen fortare.
  • Förvara matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget är risken mindre för att personalen ber om att öppna och inspektera din väska.

Vilka flygbolag flyger till Israel?
Du kan resa med Norwegian Air International. Detta kända flygbolag kan erbjuda 8 flygresor per månad till Tel Aviv (TLV-Ben Gurion), en vanlig inkörsport till Israel.
Hur hittar man billiga biljetter till Israel?
Du kan alltid hitta topperbjudanden här på Expedia, men med vår funktion för flexibla datum blir det enklare än vanligt. Ange datumen då du vill flyga och klicka sedan på länken “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du jämföra priser för dagarna däromkring. Det lägsta priset för en resa med flyg till Israel den senaste veckan var 2 220 kr.
Vad kostar ett flyg till Israel?
Det var gott om prisvänliga flygresor som erbjöds under veckan som gick, och flygpriset tur och retur till Israel var mellan 2 220 kr och 3 300 kr. Ett par glada resenärer lyckades få tag i enkelresor från Köpenhamn (CPH) för endast 930 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Israel?
Tel Aviv (TLV-Ben Gurion) är det huvudsakliga inkörsporten för de som reser till Israel. Runt 4728 flyg per månad landar på denna flygplats.
Vad kostar det att flyga till Israel?
Under den senaste veckan kostade ett flyg till Israel mellan 2 220 kr och 3 300 kr. Priserna brukar stiga efterhand, så vänta inte för länge.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Israel?
För att ro hem ett fantastiskt erbjudande på flyg till Israel ska du försöka att boka i Februari, då biljettpriserna är som lägst. När är det dyrast att resa? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Israel?

  • Jerusalem kan erbjuda kultur och energi så att det spricker i sömmarna, vilket gör staden till en härlig startpunkt för din semester i Israel. Upptäck berömda sevärdheter som Västra muren, shoppa loss och ät och drick gott på några av stadens prisvinnande restauranger. Det är du som bestämmer.
  • I Jerusalem råder ett medelhavsklimat, men innan du åker kan det likväl vara en god idé att titta närmare på vilket väder som förväntas under din resa. Oavsett om det är torrt eller regnigt är det bra att anlända väl förberedd.
  • Åk till Beit Shemesh härnäst. Staden ligger runt 25 kilometer väster om Jerusalem, och här upptäcker du bland annat Beit Shemesh arkeologiska park, som är en av områdets kändaste sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Israel på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Israel.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Israel med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Israel. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Israel.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Israel under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Israel erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.