Flygdestinationer North Carolina

Populära städer att besöka i North Carolina

Boka din resa till North Carolina

Expedia erbjuder flyg till North Carolina för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till North Carolina och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till North Carolina på grund av covid-19?
Om din bokning inte är slutförd än bör du granska villkoren som gäller för flygbolaget du har valt. Om du redan har bokat ditt flyg till North Carolina kan du besöka vår kundtjänstportal. Där hittar du information om olika policyer kring covid-19 som skulle kunna påverka din bokning och vad du har för alternativ härnäst.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till North Carolina med flexibel avbokningspolicy?
Med Expedia går det snabbt och lätt. Du börjar med att ange reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du för “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida. Sedan är det fritt fram att välja ut ett billigt och flexibelt flyg till North Carolina.
Finns det några allmänna tips för resande till North Carolina under coronaviruspandemin?
Om det är första gången du reser sedan utbrottet av coronaviruset kommer du att notera ett par nya säkerhetsåtgärder. Ha de här tipsen i bakhuvudet, så kan din semester i North Carolina bli lite smidigare.

 • Kom ihåg att ta reda på om det är några reserestriktioner som gäller på avreseorten eller på destinationen innan du bokar dina flygbiljetter. Kolla även upp om det finns några andra föreskrifter som kan påverka dig vid ankomsten, till exempel krav på karantän.
 • Du måste bära munskydd under hela resans gång, vilket inkluderar när du går igenom säkerhetskontroller. Förbered dig på att ta av munskyddet för att kunna bekräfta din identitet.
 • Räck inte över det elektroniska eller fysiska boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du placera boardingpasset på skannern och sedan hålla upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel tillåts i handbagaget. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, till exempel plånbok och nycklar, ur fickorna och lägg dem i handbagaget istället för på en bricka. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Ta upp alla matvaror som du har med dig för att skannas när du passerar säkerhetskontrollen. Förvarar du matvarorna i en genomskinlig plastpåse som du själv placerar på brickan är det mindre risk för att personalen på flygplatsen rör vid din väska för att öppna och undersöka den.

Vilka flygbolag flyger till North Carolina?
Du har två alternativ om du ska flyga till North Carolina eller dess omnejd, så det är bara att planera dina resdatum. Boka din resa med något av dessa flygbolag:

 • American Airlines – 19528 flyg till North Carolina eller dess närhet varje månad, inklusive 17964 flyg till Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) och 1202 flyg till Raleigh, NC (RDU-Raleigh - Durham Intl.) per månad.
 • Delta – 2301 flyg till North Carolina eller dess närhet varje månad, inklusive 1346 flyg till Raleigh, NC (RDU-Raleigh - Durham Intl.) och 807 flyg till Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till North Carolina?
En smart strategi om du vill få tag i bästa möjliga erbjudande är att vara flexibel med resedatumen. Börja med att söka efter flygresor till North Carolina och klicka sedan på “Flexibla datum” för att jämföra de olika priserna för dagarna däromkring. Ett annat tips är att boka långt i förväg. För att ge dig en uppfattning om priserna kan vi berätta att de billigaste flygresorna till North Carolina den senaste veckan kostade .
Vad kostar ett flyg till North Carolina?
Om du hade köpt en enkelresa från () de senaste sju dagarna hade du kunnat få betala endast . Resorna med flyg tur och retur till North Carolina kostade mellan och under samma tid.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i North Carolina?
Var du stiger ombord och vilket flygbolag du reser med avgör vilken av följande flygplatser du landar på:

 • Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) – 19819 flyg per månad.
 • Raleigh, NC (RDU-Raleigh - Durham Intl.) – 4321 flyg per månad.
 • Asheville, NC (AVL-Asheville Regional) – 985 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till North Carolina?
Priset på en flygbiljett till North Carolina låg på mellan och under den senaste veckan. I de flesta fall hittar du allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar dina biljetter.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till North Carolina?
Den bästa månaden att köpa en prisvärd flygbiljett till North Carolina är . Kom ihåg att i Sverige är den dyraste tiden att köpa en flygbiljett under sommar- och vinterloven.
Hur lång tid tar flyget till North Carolina?
Flygtiden kan variera på grund av ett flertal faktorer, däribland var du reser ifrån. Vi har satt samman en lista med ett par av de ledande inrikesresvägarna till North Carolina:

 • Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlanta Intl.) till Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) – 1 timme och 23 minuter
 • New York, NY (LGA-LaGuardia) till Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) – 2 timmar och 8 minuter
 • Detroit, MI (DTW-Detroit Metropolitan Wayne County) till Charlotte, NC (CLT-Charlotte-Douglas Intl.) – 2 timmar och 2 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i North Carolina?

 • Med så mycket att utforska i Charlotte är det inte konstigt att många resenärer börjar vistelsen i North Carolina i just denna dynamiska stad. Spendera de första dagarna på att se framstående sevärdheter, som Spectrum Center, innan du upptäcker några av stadens mindre kända höjdpunkter.
 • När du ska organisera din resa får du hålla i åtanke att det råder ett fuktigt subtropiskt klimat i Charlotte. Ta en titt på hur vädret ska vara innan du beger dig.
 • Åk till Raleigh därnäst. Du hittar staden cirka 210 kilometer öster om Charlotte, och här ser du bland annat Research Triangle Park, som är en av områdets bästa sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka North Carolina?
En trevlig tid att utforska North Carolina och dess främsta stad Charlotte är under . Sommaren börjar omkring den 20 juni, och du kan se fram emot temperaturer på mellan 69Fº (21Cº) och 89Fº (32Cº). Det varma vädret är idealiskt för att upptäcka stadens sevärdheter.

❓ Kan jag avboka min flygresa till North Carolina på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till North Carolina.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till North Carolina med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till North Carolina. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till North Carolina.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till North Carolina under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i North Carolina erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.