Flygdestinationer Pays de la Loire

Populära städer att besöka i Pays de la Loire

Förslag på billiga flygresor till Pays de la Loire

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 147 kr för enkelflyg och 1 445 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Air France
Air France
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Iberia
Iberia
Air France

Boka din resa till Pays de la Loire

Expedia erbjuder flyg till Pays de la Loire för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Pays de la Loire och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Pays de la Loire på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på många vanliga frågor om bland annat hur du avbokar ditt flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull ska du dessutom läsa igenom flygbolagets villkor innan du genomför din flygbokning.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Pays de la Loire med flexibel avbokningspolicy?
Här på Expedia har vi gjort allt för att hjälpa dig att hitta så flexibla flygresor som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och enkelt boka ett riktigt bra flyg till Pays de la Loire.
Finns det några allmänna tips för resande till Pays de la Loire under coronaviruspandemin?
Coronaviruset har fullständigt förändrat mycket i världen, bland annat hur vi reser. Följande tips kan hjälpa dig att klara av alla nya utmaningar och göra dig redo för semestern i Pays de la Loire.

 • Känn till alla regler som gäller både på din avreseort och på resmålet. Beroende på lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så glöm inte att läsa på ordentligt i förväg.
 • När du befinner dig på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer som inte bär munskydd kanske inte får stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Lämna inte över boardingpasset till säkerhetspersonalen. Istället ska du placera det på läsaren och sedan hålla upp det för inspektion.
 • En behållare med handdesinfektionsmedel är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får rymma upp till 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du går igenom säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå fortare kan du placera föremål som plånboken och mobilen i ditt handbagage istället för i en korg.
 • Om du har med dig matvaror ombord på flyget ska du förvara dessa i en genomskinlig påse och lägga upp påsen på brickan vid säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen på flygplatsen tar i din väska för att öppna och inspektera den.

Vilka flygbolag flyger till Pays de la Loire?
Air France flyger till Pays de la Loire eller dess omgivning och kan bland annat erbjuda 256 flygresor till Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) per månad. När du har avgjort vilka datum du ska resa kan det vara en smart idé att boka din biljett tidigt för att få ett bra pris.
Hur hittar man billiga biljetter till Pays de la Loire?
Det finns många olika sätt. Du kan exempelvis boka i god tid, titta på resor till alternativa flygplatser och undvika vanliga semestertider. En annan bra metod är att testa Expedias funktion för flexibla datum. Sök efter ett flyg till Pays de la Loire och jämför sedan priser för närliggande datum. De senaste sju dagarna var det bästa priset för en flygresa till Pays de la Loire 1 445 kr.
Vad kostar ett flyg till Pays de la Loire?
Du hade kunnat boka flyg tur och retur till Pays de la Loire för mellan 1 445 kr och 1 673 kr under veckan som gick. Vad gäller enkelresor från Stockholm (ARN) var det billigaste priset under samma tid bara 1 147 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Pays de la Loire?
Den huvudsakliga flygplatsen i Pays de la Loire är Nantes (NTE-Nantes - Atlantique). Inled ditt semesteräventyr genom att boka biljetter till något av de 1722 flyg som landar här per månad.
Vad kostar det att flyga till Pays de la Loire?
Priserna varierade mellan 1 445 kr och 1 673 kr under veckan som gick. När du vill boka kan vi hjälpa dig att dra nytta av ett riktigt bra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Pays de la Loire?
November är den bästa månaden att hitta billiga flyg till Pays de la Loire. Håll i åtanke att i Sverige är resorna som dyrast under skolloven.
Hur lång tid tar flyget till Pays de la Loire?
Det beror till viss del på var du reser ifrån och värderförhållandena. For att du ska få en uppfattning om vad du kan vänta dig har vi satt ihop en lista över medelflygtiden på tre av de populäraste inrikesflygen till Pays de la Loire:

 • Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) till Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) – 1 timme och 6 minuter
 • Lyon (LYS-Saint-Exupery) till Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) – 1 timme och 15 minuter
 • Nice (NCE-Cote d’Azur) till Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) – 1 timme och 37 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Pays de la Loire?

 • Med så mycket att upptäcka i Nantes är det naturligt att många resenärer startar äventyret i Pays de la Loire i denna livliga stad. Spendera ett par dagar på att titta närmare på framstående sevärdheter, som Hertigarna av Bretagnes slott, innan du upptäcker stadens dolda smultronställen.
 • När du bestämmer vilken typ av kläder du ska packa till din resa bör du hålla i åtanke att det råder ett kustklimat i Nantes. För att få veta vad du kan vänta dig under ditt besök bör du titta på väderleksprognosen innan du flyger.
 • Ungefär 50 kilometer väster om Nantes ligger Saint-Nazaire, som också kan vara värt ett besök. De anmärkningsbara sevärdheterna inkluderar Escal’Atlantic, som definitivt hör hemma bland reseminnena.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Pays de la Loire?
En bra tid att åka till Nantes är efter den 20 juni, då sommarsäsongen har börjat. Här i den viktigaste staden i Pays de la Loire är medeltemperaturen från 57Fº (14Cº) till 75Fº (24Cº) – perfekt väder för att utforska sevärdheterna. är de populäraste månaderna för en semesterresa.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Pays de la Loire på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Pays de la Loire.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Pays de la Loire med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Pays de la Loire. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Pays de la Loire.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Pays de la Loire under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Pays de la Loire erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.