Flygdestinationer Rajasthan

Populära städer att besöka i Rajasthan

Boka din resa till Rajasthan

Expedia erbjuder flyg till Rajasthan för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Rajasthan och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Rajasthan på grund av covid-19?
I vår kundtjänstportal hittar du svaren på många frågor om bland annat hur du byter eller avbokar ditt flyg på grund av covid-19. För säkerhets skull ska du dessutom gå igenom villkoren hos flygbolaget innan du bokar ditt flyg.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Rajasthan med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort allt för att hjälpa dig att hitta så flexibla flygbiljetter som möjligt. Klicka bara på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt och lätt snappa upp ett riktigt bra flyg till Rajasthan.
Finns det några allmänna tips för resande till Rajasthan under coronaviruspandemin?
Coronavirusutbrottet har förändrat världen i många avseenden, inklusive hur det går till att resa. De här tipsen kan hjälpa dig att hantera alla nya utmaningar och göra dig redo för semestern i Rajasthan.

 • Var uppmärksam på reglerna som gäller både på din avreseort och på resmålet. Beroende på olika lokala föreskrifter är det kanske förbjudet att resa, så kom ihåg att undersöka i förväg.
 • När du är på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att ta av munskyddet för att kunna bekräfta din identitet. Resenärer som vägrar bära munskydd får kanske inte stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Istället för att räcka fram ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp det för visuell inspektion.
 • Personalen på flygplatsen tillåter att du tar med dig en behållare med handdesinficeringsmedel på max 100 ml i ditt handbagage. Du behöver ta ut behållaren ur väskan vid säkerhetskontrollen.
 • För att få säkerhetskontrollen att gå snabbare bör du placera föremål som nycklar och lösa mynt i handbagaget istället för i en korg.
 • Förvara eventuella matvaror i en genomskinlig plastpåse och lägg upp påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur ditt handbagage är det mindre risk för att personalen på flygplatsen öppnar och inspekterar din väska.

Hur hittar man billiga biljetter till Rajasthan?
Ett av de vanligaste sätten att få tag i billiga biljetter till Rajasthan är att vara flexibel med resedatumen. Sök efter flygresor och klicka därefter på “Flexibla datum” över sökresultaten, så kan du jämföra de lägsta priserna för dagar omkring de du har valt. De billigaste flygbiljetterna till Rajasthan den senaste veckan kostade . Du kan vanligtvis hitta ett så bra erbjudande som möjligt genom att boka långt i förväg.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Rajasthan?
Om du landar på någon av dessa ledande flygplatser i Rajasthan kan du utan problem ge dig ut för att upptäcka regionen:

 • Jaipur (JAI-Sanganer) – 1471 flyg per månad.
 • Udaipur (UDR-Dabok) – 321 flyg per månad.
 • Jodhpur (JDH) – 242 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Rajasthan?
Priset varierade mellan och den senaste veckan. När du är redo att boka kan vi hjälpa dig att hitta ett kanonbra erbjudande.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Rajasthan?
En toppenmånad att boka en budgetvänlig flygbiljett till Rajasthan är . Kom ihåg att i Sverige är den dyraste tiden att boka biljetter under de stora skolloven på sommaren och vintern.
Hur lång tid tar flyget till Rajasthan?
Resan kan vara lång eller kort – det beror på var du flyger ifrån. För att hjälpa till att organisera ditt äventyr till Rajasthan har vi sammanställt en lista med medelflygtiden för ett par av de mest bokade inrikesresvägarna:

 • Mumbai (BOM-Chhatrapati Shivaji Intl.) till Jaipur (JAI-Sanganer) – 1 timme och 54 minuter
 • Delhi (DEL-Indira Gandhi Intl.) till Jaipur (JAI-Sanganer) – 56 minuter
 • Hyderabad (HYD-Rajiv Gandhi Intl.) till Jaipur (JAI-Sanganer) – 2 timmar och 2 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Rajasthan?

 • Börja ditt äventyr i Rajasthan i den populära staden Jaipur. Här finns mycket att se och göra, från imponerande sevärdheter som Amberfortet till mat, shopping och mycket mer.
 • När det är dags att organisera ditt äventyr är det bra att komma ihåg att det råder ett halvökenklimat i Jaipur. För att få veta vad du kan förvänta dig kan du titta på hur vädret ska vara innan du åker.
 • Besök Jodhpur härnäst. Du hittar staden ungefär 300 kilometer väster om Jaipur, och här finner du bland annat Khichan fågelskyddsområde, som är en av områdets mest imponerande sevärdheter.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Rajasthan?
Den bästa tiden att resa till Jaipur är efter den 20 juni, då sommaren har börjat. Här i den främsta staden i Rajasthan kan du vänta dig temperaturer från 84Fº (29Cº) till 98Fº (37Cº) – perfekt väder för sightseeing. är de populäraste månaderna för turism.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Rajasthan på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Rajasthan.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Rajasthan med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Rajasthan. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Rajasthan.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Rajasthan under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Rajasthan erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.