Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Sälen 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Sälen med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Sälen. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Sälen

Hotel Bügelhof
Hotel Bügelhof
4 out of 5
Sälfjällstorget 1, Sälen, Dalarna
Priset är 1 800 kr per natt mellan 8 mars och 9 mars
4.6/5Wonderful! (18 recensioner)

"Otroligt trevlig personal, väldigt välkomnade och pratglada. Badrummen var lite tråkiga men var rena. Något lyhört på hotellet men inget vi besvärades av. Maten i restaurangen var av bra standard och prisvärd."…"

Recension från 14 dec. 2020

Hotel Bügelhof
Sälens Högfjällshotell
Sälens Högfjällshotell
3 out of 5
Box 35, Sälen
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 400 kr per natt mellan 7 mars och 8 mars
4.1/5Very Good! (182 recensioner)

"Dåligt med mat"…"

Recension från 29 feb. 2020

Sälens Högfjällshotell
Olarsgården Hotell
Olarsgården Hotell
3.5 out of 5
Olarsvägen 21, Sälen, Dalarna
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 450 kr per natt mellan 14 mars och 15 mars
4.4/5Wonderful! (162 recensioner)
Mycket prisvärt

"Kvinnan som passade upp på oss under middagen gjorde vår kväll. Maten var fantastisk. Mysig bastu."…"

Recension från 22 okt. 2020

Olarsgården Hotell
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Sälen

Att boka flyg och boende är mycket lätt med Expedia. Att få rätt flyg och hotell är viktigt för en bra resa. Att kombinera dem till ett och samma paket tar bort lite av stressen och sparar dig pengar. Sedan behöver du bara komma fram till vad du vill roa dig med i Sälen för de extra pengarna. Besparingar på $603 finns tillgängliga för de resenärer som köper paketresor. Vår stora globala databas låter dig se 321,000 hotell och upp till 400 flygbolag och ger dig även tillgång till bra erbjudanden.

Platser att besöka i Sälen

Behöver du lite inspiration till vad du kan hitta på under en resa till Sälen? Vi gör det enkelt för dig! Lindvallens skidområde finns kanske redan på att-göra-listan, men varför inte också bege dig till de fascinerande attraktionerna Tandådalens skidområde och Hundfjällets skidområde?

Närmaste flygplatsen till Sälen

Har du inte bokat flygbiljetter för din resa till Sälen ännu? Ta en titt på flyg till Siljan (MXX), som ligger endast 80 kilometer från centrum.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Sälen?
Om det är viktigt för dig att hålla dig till din budget är Maj den bästa tiden på året att boka in en resa till Sälen. Februari är i regel den dyraste månaden på året att boka flyg och hotell, medan Februari, Mars, Januari är högsäsong i Sälen. Gör utrymme i kalendern i November, September, Maj om du tycker bättre om en mer avslappnande resa.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Sälen?
Smarta resenärer bokar sin resa så tidigt som möjligt. Vanligtvis kan man söka bland flygpriser på Expedia upp till 12 månader innan resan, men du behöver inte oroa dig om du inte har bokat i god tid. Det händer att man kan hitta billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Sälen?
En paketresa från Expedia kan du anpassa efter din egen budget, och det är ett enkelt sätt att få pengarna att räcka längre. Du bestämmer själv hur många delar du lägger till i paketet. Välj fritt bland flyg, hotell och hyrbil utefter vad som passar dina önskemål.