Resor till Samos 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Samos och spara

Topphotell i Samos

Oikίa Athanasia, två våningar Neoklasiska hus 1920
Oikίa Athanasia, två våningar Neoklasiska hus 1920
Karmalion street, Samos, Norra Egeiska öarna
Oikίa Athanasia, två våningar Neoklasiska hus 1920
Fito Aqua Bleu Resort
Fito Aqua Bleu Resort
3 out of 5
Pythagorio, Samos, Samos Island
4.4/5 Excellent! (18 recensioner)
Would stay agaib
"Great hotel. A bit older but kept up very nicely. Friendly staff and a quick drive or slightly longer walk to the best town on the island."

Recension från 3 sep. 2021

Fito Aqua Bleu Resort
Labito
Labito
2.5 out of 5
Labito
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Strandsemester i Samos

Extra energi och gott humör är bara två av bieffekterna av en semester i Samos. Ljudet av de svallande vågorna och havsdoften piggar upp trötta hjärnor och kroppar. För att hålla dig på promenadavstånd från stadens centrum under din resa till Samos rekommenderar vi att du bokar ett boende nära Balos strand, endast 20 kilometer bort. Om du överväger att boka en lite längre semester kan det vara en god idé att titta närmare på våra semesterpaket till Samos. Med ett semesterpaket kan du både spara pengar och bekanta dig med andra populära stränder som Tsamadou-stranden och Papas strand. Kan det bli bättre?

Bra att veta om Samos

  • Boka något av våra strandhotell i Samos för att få uppleva orten på bästa sätt. Promenera längs vattnet och njut av fantastiska soluppgångar bara ett par steg från ditt boende.
  • Hotell brukar också vara populära bland de som planerar en semester i Samos. Två bra exempel är Proteas Blu Resort (Adults Only) och Doryssa Seaside Resort.
  • Besök vår sida med saker att göra i Samos om du behöver lite inspiration när du smider planer för din resa. Några av de 1 900 invånare som bor i Samos skulle nog också kunna ge dig ett par bra tips.
  • Genom att utnyttja våra semestererbjudanden i Samos kan du spara en hel del. Med de extra pengarna i reskassan kan du njuta av det allra bästa som orten kan bjuda på. Balos strand, Pythagoreion och Tsamadou-stranden är alla utmärkta besöksmål att börja med.

Vanliga frågor och svar