Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Semester i San Sebastián

Utforska idylliska gamla gränder, upplev en dynamisk kultur och njut av den spanska solen vid stranden i denna stad med utsikt över Biscayabukten. 

Ska du resa till San Sebastián kommer du att få uppleva en stad som är full av fascinerande baskisk kultur och mat. Denna kuststad ligger i den självstyrande regionen Baskien i Spanien. Res gärna hit under en weekend, kanske med ett färdigt weekendpaket. Staden är aktiv året om och många satsar på resor till San Sebastián i samband med film- och musikfestivaler eller religiösa firanden. Här sätts även teaterproduktioner upp och du kan gå på strandparty och diskotek. San Sebastián är fotografernas dröm med sina 1800-talsbyggnader, stränder och de omgivande bergen.

Få grepp om staden genom att åka linbana från Playa de Ondarreta upp längs berget Monte Igueldo. Njut av utsikten över viken, utforska fyren och besök en gammaldags nöjespark. Från åkattraktionerna kan du blicka ut över de gröna parkerna, öarna och stränderna i La Conchabukten.

Det finns tre stadsstränder i La Conchabukten. Playa de La Concha är den längsta av de tre. Hit kan du komma för att ägna dig åt olika sporter i den gyllene sanden. Lär dig surfa på Playa de La Zurriola eller hyr en kanot vid Playa de Ondarreta, trevliga aktiviteter att syssla med bland annat under weekendresor. Få ut det mesta av både sol och surfning under din vistelse på någon av de närliggande strandresorterna. Många av resorterna erbjuder extra strand- och vattensportsanläggningar.

Vila en stund i något av grönområdena i San Sebastián. Parque Cristina Enea är en fantastisk plats om du vill promenera och ha picknick. Från trädgården vid Palacio de Miramar, som byggdes i engelsk stil på 1800-talet, får du en fin utsikt över stränderna La Concha och Ondaretta.

Åk färja till ön Santa Clara och vandra till fyren. 

Den bästa baskiska maten hittar du på barer som serverar pintxos (tapas). Du kan äta billigt och smaka på bläckfisk, ansjovis, vilda svampar och andra rätter som tillagats av lokalt odlade och nyfångade varor. Drick ett glas cider till dina pintxos och bege dig sedan till barerna i Gamla stan efter middagen. Dansa hela natten lång till salsa och DJ-musik.

Res gärna till San Sebastián i september om du vill besöka San Sebastián International Film Festival (Festival Internacional de Cine de San Sebastián) och lära dig mer om den baskiska kulturen under Basque Week. 

Ta dig runt i San Sebastián till fots, med cykel eller buss. Det finns cykelvägar i hela stadskärnan och även ett system med bussar som är både billigt och enkelt att använda.


Populära hotellerbjudanden i San Sebastian

Se alla 373 hotell i San Sebastian
Astoria7

Astoria7

Sagrada Familia 1, San Sebastian
4,5
av 5, från 951 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell i boutique-stil i Centro San Sebastián ligger mindre än 2 km från Anoeta-stadion och Playa de Concha. Monte Urgull ligger 3,2 km härifrån.

Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Hotel TRYP San Sebastian Orly Hotel

Plaza de Zaragoza, 4, San Sebastian
3,9
av 5, från 477 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell vid stranden i Centro San Sebastián ligger mindre än 2 km från Catedral del Buen Pastor och Playa de Concha. Monte Urgull och Monte Igueldo ligger också 5 km härifrån.

One Shot Tabakalera House

One Shot Tabakalera House

Paseo Duque de Mandas, 52 (Tabakalera), San Sebastian
4,4
av 5, från 30 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i boutique-stil ligger i San Sebastian nära Parque Cristina Enea, Playa de Concha och Monte Urgull. I närheten ligger även Monte Igueldo och Ponte Maria Cristina.

NH Collection San Sebastián Aránzazu

NH Collection San Sebastián Aránzazu

Vitoria-Gasteiz 1, San Sebastian
4,5
av 5, från 271 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i boutique-stil i Antiguo ligger mindre än 2 km från Playa de Ondarreta och Playa de Concha. Monte Igueldo och Monte Urgull ligger också 5 km härifrån.

Hotel de Londres y de Inglaterra

Hotel de Londres y de Inglaterra

Zubieta Kalea, 2, San Sebastian
4,5
av 5, från 570 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden ligger centralt i Centro San Sebastián, nära Catedral del Buen Pastor och Playa de Concha. Monte Urgull och Monte Igueldo ligger också 5 km härifrån.

Hotel Niza

Hotel Niza

Zubieta, 56, San Sebastian
4,1
av 5, från 82 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell vid stranden ligger centralt i Centro San Sebastián, mindre än 2 km från Catedral del Buen Pastor och Playa de Concha. Monte Urgull och Monte Igueldo ligger också 5 km härifrån.

Legazpi Doce Rooms

Legazpi Doce Rooms

calle Legazpi, 12, San Sebastian
4,5
av 5, från 65 recensioner
3.5 av 5.0

Pensionat i Centro San Sebastián ligger 15 minuters promenad från Alderdi-Eder Parkea och Playa de Concha. Monte Urgull och Monte Igueldo ligger också 5 km härifrån.

Mercure San Sebastian Monte Igueldo

Mercure San Sebastian Monte Igueldo

Paseo del Faro 134, San Sebastian
3,5
av 5, från 4 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell ligger i San Sebastian nära Monte Igueldo, Monte Urgull och Playa de Concha. I närheten ligger även El Peine de los Vientos och Playa de Ondarreta.

Erbjudanden på paketresor till San Sebastian

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.