Billiga flygbiljetter till San Sebastian

Förslag på billiga flygresor till San Sebastian

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 138 kr för enkelflyg och 1 300 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Eurowings
TAP Portugal
Brussels Airlines
Lufthansa
Air France
Finnair
KLM
Brussels Airlines
Iberia

Om San Sebastian

Flyg till San Sebastián

San Sebastián kallas för Donostia på baskiska och är ett av Baskiens populäraste resmål. Staden är berömd för sitt förmånliga läge vid Biscayabukten i norra Spanien och för sina två stadsstränder. Närheten till ett flertal flygplatser gör att du kan hitta flygbiljetter till San Sebastián som passar din budget. Ett tips är att hyra bil i San Sebastián samtidigt som du bokar flyg för att kunna utforska den vackra klippiga Atlantkusten.

Flyg till sol och bad

När du väl anlänt med flyg till San Sebastián kan du välja om du vill utforska staden eller bege dig direkt till stranden. Om du väljer sol och bad går du till den 1,5 kilometer långa La Concha som är en av världens finaste stränder, bara ett stenkast från stadens butiker, restauranger och barer. Passa på att boka hotell i San Sebastián samtidigt som du tittar på flyg. Med en paketresa till San Sebastián som kombinerar flyg med boende kan du få båda till ett förmånligt pris.

I San Sebastiáns äldsta delar vid den pittoreska hamnen hittar du gränder fulla med fisk- och skaldjursrestauranger. I centum finner du spår av stadens förflutna som semesterort för den spanska kungafamiljen – breda standpromenader och ståtlig viktoriansk arkitektur. Baskien är känt för sina pintxos, enkla matbitar som oftast serveras på en bit bröd. Om kvällarna kan du strosa mellan pintxos-barerna precis som spanjorerna själva gör. Boka en flygresa till San Sebastián och upplev ett av Spaniens mest älskade resmål.

Flyg till San Sebastián från Sverige

Med flera flygplatser i området finns det gott om valmöjligheter när du vill boka billiga flyg till San Sebastián. San Sebastián har tre flygplatser, varav två är internationella, inom ett avstånd av 100 km. Stadens egen flygplats trafikeras endast av inrikesflyg men är ett utmärkt val om du vill mellanlanda i till exempel Madrid eller Barcelona. Bussresan från flygplatsen tar 45 minuter och är det billigaste alternativet för att ta sig till stan.

I Frankrike, 50 km bort, ligger Biarritz flygplats som har goda anslutningar till San Sebastián med buss och tåg. Tågresan, med ett byte, tar cirka en timme och busstransfer från flygplatsen direkt till San Sebastián avgår dagligen. En annan möjlighet är att boka flygresor till San Sebastián via Bilbaos flygplats, som är Baskiens största flygplats , 100 km bort. Bussbolaget PESA har avgångar från flygplatsen till San Sebastián varje timme dagtid. Resan tar 70 minuter och biljetten till San Sebastián kan du köpa på bussen, men för resan till Bilbaos flygplats måste du köpa din biljett från PESAs biljettkontor vid busstationen.

Du kan även flyga till flygplatsen Vitoria som ligger 114 km från San Sebastián. En transferbuss tar dig från flygplatsen till Vitoria-Gasteizs busstation, varifrån du kan ta en direktbuss till San Sebastián. En sista valmöjlighet är Santander flygplats som trafikeras av flera lågprisflygbolag. Bussbolaget Alsa har två avgångar från flygplatsen som går direkt till San Sebastián varje dag, en mitt på dagen och den andra under tidig kväll. Resan tar två timmar.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till San Sebastian

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 138 kr för enkelflyg och 1 300 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Air France