Det kan finnas reserestriktioner för Brasilien med anledning av covid-19.

Hotell i Santo Amaro

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Santo Amaro i São Paulo

Sök efter hotell i Santo Amaro på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Santo Amaro genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Santo Amaro
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Santo Amaro som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Santo Amaro eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Santo Amaro
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Santo Amaro – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är Santo Amaro?
Santo Amaro är ett område som bjuder sina besökare på krogar. I Santo Amaro kan du besöka till exempel Amerikanska generalkonsulatet.
Vilka är de bästa boendena i Santo Amaro?
Enligt recensioner från Expedias kunder är Novotel São Paulo Berrini det högst rankade boendet i Santo Amaro. Detta hotell med 4 stjärnor erbjuder en restaurang och gratis wi-fi, och ligger en kort promenad på 3 min från Amerikanska generalkonsulatet. OYO Hotel Itarantim är en annan favorit i området.
Hur många hotell kan jag hitta i Santo Amaro med omnejd?
Expedia har 23 hotell och andra boenden att välja bland i Santo Amaro, vilket gör det till en perfekt bas för att utforska São Paulo.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Santo Amaro, kommer jag få en återbetalning?
Ja! Majoriteten av rumsbokningar är fullt återbetalningsbara, förutsatt att du avbokar före hotellets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före planerad ankomst. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att se de bästa erbjudandena i Santo Amaro.
Vad finns det att göra runt det här området av São Paulo?
Se en lokalföreställning på Alfateatern, Citibank Hall eller Teatro Paulo Eiró medan du besöker Santo Amaro. I den här stadsdelen är också Largo 13 de Maio och Poupatempo Santo Amaro värda ett besök. Missa inte de populära besöksmålen i det omkringliggande området, som Amerikanska generalkonsulatet, Morumbi shoppingcenter och Avenida Engenheiro Luís Carlos Berrini. I São Paulo kan du även uppleva sevärdheter som Santo Amaro ridklubb och Mais Shopping.
Hur tar man sig runt i Santo Amaro och det större området kring São Paulo?
Vill du ut och utforska staden? Largo Treze tunnelbanestation är den närmsta tunnelbanestationen. Om du vill resa lite längre från staden är den närmsta tågstationen São Paulo Santo Amaro station. Du kan också ta tåget från São Paulo Socorro station.

De senaste recensionerna av våra hotell i Santo Amaro