Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till São Paulo

Förslag på billiga flygresor till São Paulo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 729 kr för enkelflyg och 5 447 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
Air Europa
Air Europa
United
TAP Portugal
British Airways
LATAM Airlines Group
Ethiopian Airlines
KLM
Air France

Om São Paulo

Flyg till São Paulo

Ordna en resa till São Paulo och upplev en av världens mest spännande städer. São Paulo är Brasiliens största stad till befolkningen sett och staden är ett viktigt center för kultur och handel. Flyg till São Paulo och ta del av denna metropol! Staden har två huvudflygplatser, GRU för internationella flyg och Congonhas för inrikes. GRU ligger 25 kilometer från stadskärnan och det är enkelt att hitta transport från flygplatsen. Det går bussar till från GRU till São Paulo som tar ca en timme och det finns flera olika bussbolag att välja mellan. Du kan också åka taxi in till staden, och vill du köra själv du hitta en bra hyrbil i São Paulo som du kan plocka upp direkt på flygplatsen.

Flygresor till São Paulo från Sverige

Är du sugen på semester i solen? Boka din Flygbiljett till São Paulo med Expedia och få ut mesta möjliga av din resa. Välj om du vill leta efter billiga flyg till São Paulo eller snabba resor med få och korta mellanlandningar. Det är helt upp till dig hur du vill utforma din flygresa till São Paulo. Du kan flyga hit från till exempel Stockholm, Köpenhamn och Oslo, så det är bara att välja den flygplats som du har närmast. Packa sedan en god bok och luta dig tillbaka och njut av resan! Beroende på var du mellanlandar kan det bli en upplevelse i sig, så låt mellanlandningen bli en bonusupplevelse istället för väntetid.

Kulinariska äventyr i São Paulo

São Paulo är en spännande matstad med mat från hela världen och med allt från snabbmat till lyxrestauranger. Här finns inslag från de europeiska, indiska och afrikanska köken i en fantastisk blandning. Vad är du sugen på? Börja med att utforska matutbudet i närheten av ditt boende i São Paulo, och se vart smaklökarna för dig. Och såklart ska du skölja ner maten med den traditionella drinken caipirinha! Kanske får du chansen att smaka en inhemsk munsbit redan på ditt flyg till São Paulo?

Storstadssightseeing

I São Paulo finns det många utflyktsmål att besöka. Ett viktigt landmärke är São Paulos katedral, en av stadens symboler som byggdes mellan 1913 och 1967 och som restaurerades nyligen efter originalritningarna. Ett måste om du är intresserad av arkitektur! Här finns det också flera imponerande skyskrapor om du vill uppleva lite modernare byggnadsverk. Såklart finns det även många museer med olika inriktningar, allt ifrån ett museum för det portugisiska språket till ett för brasiliansk konst. Du kan tillbringa flygresan till São Paulo med att planera vilka ställen du vill besöka!

Om du är ute efter grönare utflyktsmål i staden finns det flera fina parker du kan besöka. Parque da Cantareira är en stor skogspark som täcker delar av Cantareira-bergen, och den finns med på Unescos lista. Parque do Carmo är den största publika parken i själva staden, så hit kan du åka om du vill ha en grön paus mitt i storstadspulsen. Och São Paulos näst största park Ibirapuera är också värd ett besök, den är antagligen den mest populära. I den här parken finns det flera olika museer och spännande byggnader.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till São Paulo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 729 kr för enkelflyg och 5 447 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

TAP Portugal
TAP Portugal