Resor till Santorini 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Erbjudanden på paketresor till Santorini

Memories Beach Hotel
Hotel Santorini

Topphotell i Santorini

Vogue Suites
Vogue Suites
Oia, Santorini, Santorini Island, 847 02
Priset är 1 488 kr per natt mellan 22 mars och 23 mars
1 488 kr
per natt
22 mars - 23 mars
Vogue Suites
Athina Luxury Suites
Athina Luxury Suites
4 out of 5
Fira, Santorini, Santorini Island, 84700
Priset är 2 714 kr per natt mellan 1 apr. och 2 apr.
2 714 kr
per natt
1 apr. - 2 apr.
9,2/10 Wonderful! (240 recensioner)
Ett hotel med upplevelse utöver det vanliga!
"Fanatiskt utsikt. Magiskt. Utmärkt rum. En personal som har högsta service kvalité. Mysigt med hög klass. Ett fantastiskt poolområde. Ett lyxhotell som lyckas få en väldigt mysig stämning i denna unika hotellbyggnad. Frukosten som serveras vid din privata uteplats, som du själv väljer från en stor ..."

Recension från 6 juli 2017

Athina Luxury Suites
Hotel Sunny Villas
Hotel Sunny Villas
4 out of 5
Imerovigli, Santorini, Santorini Island, 84700
9,4/10 Exceptional! (643 recensioner)
"Timmy is a great host. From the first day we got all the information"

Recension från 3 aug. 2021

Hotel Sunny Villas
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Santorini?
Du kan skräddarsy din egen paketresa till Santorini från endast 5,857 kr. Välj en kombination av flyg, hotell och hyrbil för att skapa semestern du drömmer om. Kom ihåg att även lägga till några roliga upplevelser.
Går det att avboka semesterpaketet till Santorini om man inte kan resa?
Ja, det går. Vi förstår att livet inte alltid går som man har tänkt, och vi finns här om du skulle behöva göra ändringar i ditt semesterpaket till Santorini. Du kan eventuellt avboka eller göra ändringar i din resa utan kostnad, om du slutförde din bokning under det senaste dygnet. Flygbolaget, boendet eller hyrbilsföretaget skulle dock kunna ta ut en avgift om bokningen slutfördes för mer än 24 timmar sedan. Du kan besöka vår kundtjänst eller läsa detaljerna i din resplan för att få ytterligare information.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Santorini?
Om du bokar hotell och flyg på en gång med Expedia sparar du inte bara tid, utan även pengar. Genom att sätta ihop ditt eget semesterpaket till Santorini kan du snabbt utforma semestern du alltid har drömt om. Med över 500 flygbolag att välja och vraka bland är det ingen match att hitta ett passande flyg, och vi erbjuder dessutom fler än 1 000 000 boenden över hela världen. Oavsett budget kan du se mer av världen med Expedia.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Santorini?
Om du bokar ditt äventyr i Santorini tidigt belönas du med ett extra stort utbud av låga priser. Flygbolagen brukar börja sälja sina biljetter upp emot ett år i förväg, så det kan vara bra att börja planera så snart som möjligt. Med det sagt gör Expedia ständigt mer för att förse dig med toppenerbjudanden, så det är alltid rätt tid att boka drömresan.
Vad ingår i en paketresa till Santorini från Expedia?
Flyg, hotell och en rymlig bil – allt du behöver för en roadtrip. Kombinera alternativen efter dina egna önskemål och få tillgång till stora rabatter. När du har bokat kan du lägga till aktiviteter och upplevelser och se hur mycket mer du sparar. När det gäller att planera din drömsemester i Santorini är det du som bestämmer.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Santorini?
En paketresa från Expedia kan du anpassa som du vill, och det är ett smart sätt att få reskassan att räcka lite längre. Du bestämmer själv hur många delar du lägger till i paketet. Mixa och matcha bland hotell, flyg och hyrbil utefter vad som passar dig.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Santorini på Expedia?
Ja, det går bra. Vi erbjuder alternativ från fler än 500 flygbolag världen över, så välj ett flygbolag som passar dina önskemål.

Populära sevärdheter att besöka

Saker att göra