Hel semesterbostad·Privat värd

Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward

Fotogalleri för Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward

Interiör
Stort kylskåp, mikrovågsugn, ugn och spishäll
Exteriör
Interiör
Restaurang utomhus
Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward erbjuder bekvämligheter som tvättmöjligheter och en bubbelpool. Håll dig uppkopplad via wi-fi på rummet.

Recensioner

9,2 av 10,
Underbart

Hel bostad

2 sovrum2 badrumSovplats för 6

Populära bekvämligheter

  • Torktumlare
  • Jacuzzi
  • Parkering tillgänglig
  • Tvättmaskin
  • Grill
  • Kök

Lägg till datum för priser

Om boendet

Hela stället

Du har hela bostaden för dig själv och delar den endast med andra gäster i ditt sällskap.

Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward

Detta hus med 2 sovrum med badtunna är undangömt i en lugn grannhuva i Harbour View Sub. Golvet sovrummet har en ny full storlek säng och en ny queen size-säng, och surroundljud med en 42-tums platt-tv. Köket har frys / kyl i full storlek, diskmaskin, gasbricka med fyra brännare, dubbel ugn och mikrovågsugn. Utrustad med alla de grundläggande köksredskapen från krukor, kastruller, tallrikar, koppar, skålar och ät- / skärredskap som du behöver. Det stora vardagsrummet har plats för 6 med en vilstol och liggande soffor inför en 80-tums monster-tv med surroundljud. Det stora badrummet har en duschkabin i marmor med dubbla fåfängar. Den övervåningen sovrummet har ny full storlek säng med en 42 "platt-tv med surroundljud. Det finns också en liten garderob och privat badrum med jacuzzi. På bottenvåningen finns en LG-tvättmaskin och torktumlare för kläder.
Äntligen ute på bakdäcket är en 6-personers badtunna att koppla av från din dagliga stress.

Hotellbekvämligheter

Pool/spa

  • Bubbelpool

Internet

  • Tillgängligt i huset: wi-fi

Parkering och transport

  • Parkering på området

Kök

  • Brödrost
  • Diskmaskin
  • Frys
  • Grytor och köksredskap
  • Ismaskin
  • Mikrovågsugn
  • Pappersservetter
  • Spishäll
  • Stor kyl/frys
  • Te-/kaffebryggare
  • Ugn

Sovrum

  • 2 sovrum
  • Lakan tillhandahålls

Badrum

  • 2 privata badrum
  • Handdukar tillhandahålles
  • Hårtork
  • Schampo
  • Toalettpapper

Utrymmen

  • Vardagsrum

Underhållning

  • Dvd-spelare
  • Platt-TV
  • Stereo

Utomhus

  • Balkong
  • Grill

Tvätt

  • Tvättmaskin/torktumlare
  • Tvättmöjligheter

Komfort

  • Värme

Husdjur

  • Inga husdjur tillåts

Anpassning/tillgänglighet

  • Rökfritt boende

Tjänster och inrättningar

  • Telefon

Säkerhetsdetaljer

  • Uppgifter om kolmonoxidvarnare saknas (värden har inte angett om det finns någon kolmonoxidvarnare på boendet – överväg att ta en bärbar varnare med dig)
  • Rökdetektor (värden har angett att det finns en rökdetektor på boendet)
  • Lås med fallkolv

Allmän information

  • Barn ej tillåtna på boendet

Regler

Incheckning

Incheckning från 16.00

Utcheckning

Utcheckning innan 11.00

Incheckningsinstruktioner

Du kommer att få ett e-postmeddelande från värden med info om incheckning och utcheckning.

Husdjur

Djur ej tillåtna

Barn och extrasängar

Inga barn är tillåtna på det här boendet.

Evenemang

Inga evenemang tillåts

Rökning tillåten

Rökning förbjuden

Viktig information

Att hålla koll på

Detta boende drivs av en privat värd (någon som inte agerar inom sin företagsverksamhet eller sitt yrke). EU:s konsumentlagar, inklusive ångerrätten, gäller inte för din bokning. Din bokning omfattas av den privata värdens avbokningspolicy.
Avgifter för extragäster kan tillkomma och varierar i enlighet med boendets policy.
Statligt utfärdad fotolegitimation och kreditkort, bankkort eller kontantdeposition kan krävas vid incheckning för oförutsedda utgifter.
Särskilda önskemål erbjuds i mån av tillgång vid incheckning och kan medföra ytterligare avgifter. Särskilda önskemål kan inte garanteras.
Fester och gruppevenemang är inte tillåtna på boendet.
Värden har inte angett om det finns någon kolmonoxidvarnare på boendet. Överväg att ta en bärbar varnare med dig på resan.
Värden har angett att det finns en rökdetektor på boendet.
På detta boende finns bland annat följande säkerhetsdetalj: instickslås.
Boendet hanteras av vår partner Vrbo. Du kommer att få ett e-postmeddelande från Vrbo med en länk till ett Vrbo-konto, där du kan att avboka eller ändra din bokning.

Boendet kallas även

2 Bedroom House hot tub Located Seward
2 Bedroom House hot tub Located
2 Bedroom hot tub Located Seward
2 Bedroom hot tub Located
2 Bedroom House With hot tub Located in Seward Seward
2 Bedroom House With hot tub Located in Seward Seward

Om området

Karta
Seward, AK

I närheten

  • Seward Boat Harbor - 8 min med bil - 6.5 km
  • Seward Waterfront Park - 9 min med bil - 7.8 km
  • Alaska SeaLife Center - 11 min med bil - 9.4 km
  • Kenai Fjords National Park Visitor Center - 11 min med bil - 9.4 km
  • Kenai Fjords (nationalpark) - 16 min med bil - 15.9 km

Ta sig runt

  • Kenai, AK (ENA-Kenai Municipal) - 134 min med bil

Restauranger

  • ‪Firebrand BBQ - ‬9 min med bil
  • ‪Highliner Restaurant - ‬10 min med bil
  • ‪Starbucks - ‬7 min med bil
  • ‪Alaska Seafood Grill - ‬8 min med bil
  • ‪Seward Brewing Company - ‬10 min med bil

Vanliga frågor och svar

Är Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward husdjursvänligt?

Nej, husdjur är inte tillåtna på boendet.

Vilka är incheckningstiderna för Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward?

Incheckning börjar 16.00.

Vilken utcheckningstid gäller för Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward?

Utcheckning sker senast klockan 11.00.

Var ligger Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward?

Denna semesterbostad i Seward ligger 3,3 km från Chugach National Forest och mindre än en mil från Seward Boat Harbor och Kenai Fjords National Park Visitor Center. Two Lakes Park och Seward Waterfront Park ligger också mindre än en mil härifrån.

Recensioner för Hus med 2 sovrum med badtunna i Seward

Recensioner

9,2

Underbart

10 - Fantastiskt i betyg. 29 av 45 recensioner
8 - Bra i betyg. 13 av 45 recensioner
6 - Okej i betyg. 2 av 45 recensioner
4 - Dåligt i betyg. 0 av 45 recensioner
2 - Väldigt dåligt i betyg. 1 av 45 recensioner

9,8/10

Renlighet

10/10

Bekvämligheter

10/10

Boendets skick och faciliteter

10/10

Hållbarhet

Recensioner

10/10 Fantastiskt

MC P.

Gillade: Renlighet

The only issue was …..

The VRBO Woman had such broken English which was a problem for Host and us. This house is a good value, it looks and smells new!
Bodde här 1 natt i juli 2025

8/10 Bra

Neeyati J.

Bodde här 2 nätter i juli 2025

10/10 Fantastiskt

Deanna M.

Gillade: Renlighet
Host was great.
Bodde här 2 nätter i juli 2025

8/10 Bra

Paula W.

Gillade: Renlighet
Bodde här 6 nätter i juni 2025

8/10 Bra

Courtney E.

Gillade: Renlighet

Beautiful cabin outside of town

Perfectly located outside of town, close enough to go for tours and food or hiking trails. Cabin was beautiful. No check in or checkout instructions and lack of communication with host during stay. Outlets in kitchen didn't work, but the kitchen island had working outlets. Hot tub is deep & relaxing, you can even get a glimpse of mountain view from the porch. Found some trash around the house upon arrival from previous guest but nothing that would make the house feel "dirty". Couldn't get the TV's to work but by time the host responded with information about the TV's we were already out on town so never tried again. Important to note the TV's in the bedrooms are DVD only & the TV in the livingroom is supposed to be set up for streaming but we weren't able to connect it to Internet. Overall we had a good stay in Seward. Lots of beautiful hikes and highly recommend the Resurrection Bay tour from Kenai Fjords Tours.
Bodde här 3 nätter i juni 2025

8/10 Bra

Nicole C.

Gillade: Renlighet

Beautiful

Bodde här 2 nätter i augusti 2024

10/10 Fantastiskt

Michael M.

Gillade: Renlighet

Seward stay

House was very nice and clean. Ran out of TP and took the host 2 days to reply, we had to replenish the items ourselves.
Bodde här 3 nätter i september 2024

6/10 Okej

Shreya S.

Gillade: Renlighet

Shreya

Stay was okayish. It was difficult to contact host for questions. TV wasn’t working.
Bodde här 2 nätter i augusti 2024

10/10 Fantastiskt

John c.

Gillade: Renlighet

Nice out of town retreat

Aside from a couple hiccups the place is great. The owner was close by but gave us our space. Luckily he was close enough to take care of a small hiccup and the rest of the stay was relaxing.
Bodde här 7 nätter i augusti 2024

8/10 Bra

Caroline J.

Gillade: Renlighet

Family Trip

We thoroughly enjoyed our stay. The house is beautiful and the location is great - secluded but not too far from downtown and other activities. The layout was fine for a family of 4 adults but we didn’t realize it’s 2 bathrooms but only 1 shower. We had one day that was entirely rainy so it would have been nice to be able to watch a movie in the evening - DVDs provided but we couldn’t get the television downstairs to connect. The icemaker didn’t work and we couldn’t find any ice trays. Otherwise the kitchen was very well stocked. I rated cleanliness a 4 because the kitchen towels were dirty and there was a bathmat draped over the railing outside. Again, we enjoyed our stay and would stay there again since the things I mentioned are easy fixes.
Bodde här 2 nätter i augusti 2024

10/10 Fantastiskt

Belwadi

Reste med familjen
Gillade: Renlighet, bekvämligheter och boendets skick och faciliteter
Beautiful quiet place with lots of room. Well stocked kitchen. Modetn appliances. Relaxing Hot Tub. Close to everything in Seward but away from crowds
Bodde här 4 nätter i juli 2024

8/10 Bra

mark w.

Gillade: Renlighet

Seward Cabin

Clean and close to town. Hot tub was a bonus!
Bodde här 4 nätter i juli 2024

10/10 Fantastiskt

Kody

Gillade: Renlighet, bekvämligheter och boendets skick och faciliteter
Great location and set up for what we needed.
Bodde här 3 nätter i juli 2024

8/10 Bra

Cathy A., Myersville, MD

Gillade: Renlighet

Beautiful settings and updated interior!

We loved this VRBO- the house was nicely appointed and modern. The only issue was check in- as others have noted. Once we got there the host was very responsive. One note- no cable, so we couldn’t watch soccer.
Bodde här 2 nätter i juli 2024

10/10 Fantastiskt

Karen L.

Gillade: Renlighet

Seward Getaway

Super cute! Lovely Alaskan themed home, beautiful woodworking throughout! Large hot tub, located close to town but felt secluded when there.
Bodde här 2 nätter i juli 2024

10/10 Fantastiskt

Jennifer L.

Gillade: Renlighet

Comfortable, clean enjoyable stay

Our family of four had an excellent stay. We had everything we needed. The hot tub was a great way to warm up and relax after a long hike. We appreciated the washer/dryer too! Something to note, one bathroom has a shower and the other only has a tub. I over looked this on the listing. It still worked for our family, but good to know.
Bodde här 3 nätter i juni 2024

10/10 Fantastiskt

Tim K.

Gillade: Renlighet

Stay in Seward

Just as advertised. Great location just outside of town but secluded. Super clean. Huge TV in living room and bedrooms as well but couldn't figure out how to use them. Overall a great get away in a beautiful corner of the world.
Bodde här 2 nätter i juni 2024

6/10 Okej

Melida S.

Gillade: Renlighet

A lot of stairs …check in process not good

Our check in process was not good. First, the address of the property is given a week before (it was bothersome not to have an address immediately after booking/and paying in full to complete our itinerary). We drove in from Fairbanks and on the way down, we still didn’t have check in information. We tried calling the number we had and couldn’t get through. It was getting late (around 10pm) and we were nearly in Seward and we were starting to find another place to stay bc we didn’t know how to access the property. We decided to show up at the home and see if maybe it was the usual last 4 of ur phone number for the lock. Well, it wasn’t but fortunately the door was unlocked. We unloaded and out of nowhere a truck drives up - it’s the property mgr who said he wasn’t aware the house was being rented. He verbally gave the code for the door and the password for the Wi-Fi and that was it. Inside the house there was no booklet on the workings of the house or info about what was needed for check out. It was unlike any experience with any VRBO I have ever rented. There are about 23 stairs to get u in the house (a set outside and a set inside the door). Inside the door, the stairs are narrow. The inside main area was nicely furnished. The bedroom with 2 beds was odd. The head of one of the beds is like tucked into what appeared to have been a closet at one time. No side tables, no closet. I would not stay here again bc of the stairs and the check in experience.
Bodde här 3 nätter i september 2023

10/10 Fantastiskt

Jeff F.

Gillade: Renlighet

Bear Creek

Nice place great interior finishes love the hot tub. Client got back to us after a request for more blankets and overall great place to stay.
Bodde här 2 nätter i juli 2023

10/10 Fantastiskt

april a.

Gillade: Renlighet

Family Trip

Spacious home convenient to everything. Really enjoyed our stay
Bodde här 3 nätter i juli 2023

8/10 Bra

Sue L.

Gillade: Renlighet

Quiet luxury cabin

Fancy building and decorations. Outstanding hot tub! The floor plan is a bit bizarre but it worked for us. Oddly the water dispenser/ice maker didn’t work and the top rack is missing in the dishwasher. Also, only one short towel rack in the main bath - you need more! The flatscreen tv set up was fantastic! Very quiet and an ideal location.
Bodde här 4 nätter i juli 2023

2/10 Väldigt dåligt

David A., Rancho Palos Verdes, USA

Gillade inte: Renlighet

Be wary

We tried to communicate with the host for 4 weeks prior with no response . VRBO (on our behalf) also tried via phone , text and email multiple times with no response - we have a case file. All we wanted was any sort of reply confirming our arrangements. Finally on the evening before after we were already forced to get alternative accommodation and a last attempt at communication there was a terce reply saying door code in the morning . Unfortunately too late and we lost our $1000. Recommend you look elsewhere.
Bodde här 2 nätter i juni 2023

10/10 Fantastiskt

Steve and Sue T.

Gillade: Renlighet

Great location!

Our stay near Seward was so much fun! The location worked well for us. Had a small issue upon arrival of a low battery chirp upon arrival but Aaron arrived within 15 minutes to replace! Thank you!
Bodde här 5 nätter i juni 2023

8/10 Bra

Wendy S.

Gillade: Renlighet

Close to downtown Seward and Exit Glacier

Very nice home and liked the location. Close to town but far enough away for peace and quiet. Limited kitchen supplies. Not able to use TV but otherwise a very nice place to stay
Bodde här 3 nätter i augusti 2022

10/10 Fantastiskt

Don D.

Gillade: Renlighet

Very nice place. Really enjoyed it.

Just beautiful on the inside. Wanted to spend less te on vacation and more here.
Bodde här 2 nätter i juli 2022