Det kan finnas reserestriktioner för Sverige med anledning av covid-19.

Sophie McAulay på trover

Spahotell i Torekov

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Spahotell som resenärerna gillar

Torekov Hotell
Bra för spahelger
4 out of 5
Själaviksvägen 2, Torekov
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 595 kr per natt
4.5/5Wonderful! (91 recensioner)
Resenärer uppskattar: spabehandlingar på plats, bastu, ångbastu, massage
Perfekt vistelse på Bjärehalvön

"Ett mycket bra boende med hög standard i trevliga lägenheter i fristående "radhuslängor" utanför hotellet. - Perfekt läge nära vandringsleder till bl.a Hovs Hallar - Mycket bra restaurang, hög kvalitet på maten - Möjlighet att hyra cykel - Nära till golfbanan, en underbar kvällstur på Torekov GK ..."…"

Recension från 26 apr. 2020

Torekov Hotell
First Camp Torekov
3 out of 5
Flymossavägen 5, Torekov
Priset är 865 kr per natt
4.2/5Very Good! (10 recensioner)

"Tre dagars vistelse i stuga. Plus för välplanerad stuga och att köket var utrustat. Minus för inte så fräscht badrum och att glödlamporna inte var led eller lågenergi. De blev glödheta och två barn brände sig på lamporna vid sängen. Restaurangen tog för mkt betalt för mousserande vin. Stod att ett ..."…"

Recension från 1 juli 2019

First Camp Torekov
Hittar du inte det du letar efter?
Vi har fler Spahotell. Hitta rätt för för dig.
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Spahotell i Torekov

Spa-hotell i Torekov: Torekov är en tätort i Båstads kommun i Skåne. Orten ligger avsides beläget och är mycket liten – det bor faktiskt färre än 900 invånare här. Platsen har dock under lång tid lockat till sig besökare som söker lugn och ro. Den främsta anledningen är alla spaanläggningar i staden och dess omnejd. Torekov är känt för sina spaanläggningar, och med den lugna och tysta omgivningen blir upplevelsen fullständig. Utöver de många spahotellen har Torekov även fin natur och fina omgivningar. Här finns flera badplatser och vandringsleder i naturen samt gamla fornlämningar och historiska platser som är värda att besöka.

Förslag på hotell med spa i Torekov

Det finns flera spaanläggningar med mycket gott rykte i staden. Två som är väl etablerade är Torekov hotell, som utöver sin magnifika spaanläggning har möjligheter till golf och särskilda weekendpaket, och Torekov Warmbadhus, som är beläget vid havet och erbjuder vackra utsikter och olika typer av behandlingar inspirerade av kulturer från världens alla hörn.

Spahotell i Torekov med omnejd

Det är naturligtvis en bra idé att bo på ett hotell i Torekov som har egen spabehandling, men det går även utmärkt att boka ett annat boende och sedan resa runt i trakten och prova på de spaanläggningar och behandlingar du hittar på landsbygden runt Torekov och städer i närheten. Många fina spaanläggningar finns till exempel i Båstad, som är lätt att ta sig till med bil eller buss. En buss till Båstad tar cirka en timme och med bil tar det bara tjugo minuter.

Vanliga frågor och svar

Letar du efter ett spahotell i Torekov?
Skäm bort dig själv och boka ett hotell med spa. Hotell med spa är det perfekta sättet att bryta upp från din dagliga rutin och unna dig själv lite lyx på din weekendresa.
Vilket är det bästa spahotellet i Torekov?
First Camp Torekov är ett starkt rekommenderat spahotell med restaurang. Luta dig tillbaka och slappna av i bastun. Ett annat populärt spahotell i Torekov är Torekov Hotell.
Hur många spahotell hittar man i Torekov?
Bland Expedias 4 boenden i Torekov finns det 2 spahotell.
Vad finns det att se och göra i Torekov?
När du är i Torekov får du inte glömma höjdpunkterna Hallands Vadero, Ladonia och Kullaberg. Om du får en stund över under resan kanske du vill gå till Kullens fyr och Skummeslövsstrand.
Vad utmärker ett spahotell i Torekov?
Ett spahotell i Torekov har spa på plats som erbjuder tjänster som till exempel parmassage och en rad olika skönhetsbehandlingar. Vissa av dem erbjuder också olika behandlingar på rummet, för den som vill ha det lite extra lyxigt. På ett spahotell kan du slappna av, vila ut och känna dig som en ny människa.

Fler resealternativ