Spa in Torekov
Foto från trover av Sophie McAulay

Spahotell i Torekov

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

Populära Spahotell i Torekov

First Camp Torekov
3 out of 5
Flymossavägen 5, Torekov
Hämta priser
4.4/5Underbart! (7 recensioner)

"Tre dagars vistelse i stuga. Plus för välplanerad stuga och att köket var utrustat. Minus för inte så fräscht badrum och att glödlamporna inte var led eller lågenergi. De blev glödheta och två barn brände sig på lamporna vid sängen. Restaurangen tog för mkt betalt för mousserande vin. Stod att ett ..."…"

Recension från 1 juli 2019

First Camp Torekov
Torekov Hotell
4 out of 5
Själaviksvägen 2, Torekov
Gratis avbokningBoka nu, betala vid vistelsen
1 595 kr
per natt
7 nov. - 8 nov.
4.5/5Underbart! (72 recensioner)

"Lite som Kanarieöarna el Mallorca Bra men inte gemytligt hemtrevligt"…"

Recension från 27 juli 2019

Torekov Hotell
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Torekov
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Spahotell i Torekov

Spa-hotell i Torekov: Torekov är en tätort i Båstads kommun i Skåne. Orten ligger avsides beläget och är mycket liten – det bor faktiskt färre än 900 invånare här. Platsen har dock under lång tid lockat till sig besökare som söker lugn och ro. Den främsta anledningen är alla spaanläggningar i staden och dess omnejd. Torekov är känt för sina spaanläggningar, och med den lugna och tysta omgivningen blir upplevelsen fullständig. Utöver de många spahotellen har Torekov även fin natur och fina omgivningar. Här finns flera badplatser och vandringsleder i naturen samt gamla fornlämningar och historiska platser som är värda att besöka.

Förslag på hotell med spa i Torekov

Det finns flera spaanläggningar med mycket gott rykte i staden. Två som är väl etablerade är Torekov hotell, som utöver sin magnifika spaanläggning har möjligheter till golf och särskilda weekendpaket, och Torekov Warmbadhus, som är beläget vid havet och erbjuder vackra utsikter och olika typer av behandlingar inspirerade av kulturer från världens alla hörn.

Spahotell i Torekov med omnejd

Det är naturligtvis en bra idé att bo på ett hotell i Torekov som har egen spabehandling, men det går även utmärkt att boka ett annat boende och sedan resa runt i trakten och prova på de spaanläggningar och behandlingar du hittar på landsbygden runt Torekov och städer i närheten. Många fina spaanläggningar finns till exempel i Båstad, som är lätt att ta sig till med bil eller buss. En buss till Båstad tar cirka en timme och med bil tar det bara tjugo minuter.

Fler resealternativ