Resor till Tossa de Mar 2022

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Tossa de Mar och spara

Erbjudanden på paketresor till Tossa de Mar

Ohla Barcelona
Hotel Duquesa de Cardona
Grand Hotel Central - Small Luxury Hotels of the World
Hotel Nouvel
Expo Hotel Barcelona

Topphotell i Tossa de Mar

Pierre & Vacances Villa Romana
Pierre & Vacances Villa Romana
3 out of 5
Carrer de la Villa Romana, 11, Tossa de Mar
4/5 Very Good! (107 recensioner)
"Expected a double bed, got a sofabed. No parking even though hotel information said there would be. No staff at the hotel when we arrived and nobody answered the phone. Would not recommed this hotel to anyone."

Recension från 14 apr. 2018

Pierre & Vacances Villa Romana
Medplaya Aparthotel San Eloy
Medplaya Aparthotel San Eloy
2 out of 5
Cta. Llagostera, Km.14, Tossa de Mar
4/5 Very Good! (28 recensioner)
"Muy buena experiencia con niños"

Recension från 31 aug. 2021

Medplaya Aparthotel San Eloy
Golden Bahía de Tossa & Spa
Golden Bahía de Tossa & Spa
4.5 out of 5
Av. Puerto Rico, 29, Tossa de Mar
4.4/5 Excellent! (172 recensioner)
"Lungt och skönt område med många mysiga gränder att promenera i. Jättefin strand."

Recension från 11 maj 2017

Golden Bahía de Tossa & Spa
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Tossa de Mar

Strandsemester i Tossa de Mar

Koppla av på stranden och njut av solnedgången över det skimrande vattnet på semestern i Tossa de Mar. Om du hoppas på att få en perfekt strandupplevelse är en resa till Tossa de Mar kanske precis rätt val. Du har förmodligen hört talas om Tossa de Mars strand, 0,2 kilometer bort. Vi rekommenderar att du väljer ett hotell i närheten, men en hel del turister väljer även semesterpaket till Tossa de Mar med boende nära Playa Santa Maria de Llorell eller Playa de la Mar Menuda, som båda är fantastiska stränder.

Bra att veta om Tossa de Mar

  • Spendera nästa semester nära havet och låt all stress försvinna med vågorna. Vänd blicken mot våra strandhotell i Tossa de Mar och upplev lugnet på stranden.
  • Du kan även gå igenom vårt urval av lägenheter. De är ett populärt val bland resenärer som ska åka på semester till Tossa de Mar. Du kan börja med att titta på Tossa Apartment och Apartamento Puerto Rico A.
  • Det finns en mängd aktiviteter som håller de cirka 5 000 lokalborna i Tossa de Mar upptagna. Om du går till vår sida med saker att göra i Tossa de Mar får du en uppfattning av vad du har att se fram emot.
  • Bege dig inte hemåt innan du har besökt Tossa de Mar slott, Playa Santa Maria de Llorell och Cala Bona. Med alla pengar du sparar genom att utnyttja våra semestererbjudanden i Tossa de Mar kan du se ännu fler besöksmål som dessa.

Vanliga frågor och svar