Anpassade till din -sökning:

Trestjärniga hotell i Stjørdal, Norge

Hotell Stjørdal
Stjørdal

Populära hotell med 3 stjärnor i Stjørdal

Quality Hotel Airport Vaernes – hotell i Stjordal
Rating: 3.5 Stars

Quality Hotel Airport Vaernes

Kjøpmannsgate 20, Stjordal - Karta
 
 
Detta hotell i Hell ligger mindre än 2 km från Vaernes Church, Fosslia Sports Hall och Overlands Minde Sports Arena …Mer

Sök bland 1 hotell i Stjørdal - 3-stjärniga


    Varför boka med Expedia?

    • Expedias prisgaranti
    • Fler än 321 000 hotell i hela världen
    • Expedia tar inte ut någon avbokningsavgift
    • 11+ miljoner gästrecensioner

    Begränsa sökningen till:

    Reseguide: hotell med 3 stjärnor i Stjørdal

    Trestjärniga hotell i Stjørdal

    Letar du trestjärniga hotell i Stjørdal? Ett trestjärnigt hotell erbjuder bra standard till ett bra pris. Välj ett hotell med tre stjärnor i Norge om du vill bo bra och prisvärt!

    Hotell med 3 stjärnor i Stjørdal har fräscha rum i varierande storlekar, och de flesta erbjuder städning och frukost. Trestjärniga hotell har i princip alltid en restaurang eller bar där du kan avnjuta frukostar, luncher, middagar eller en kvällssittning med något att dricka. Hotell med tre stjärnor i Stjørdal är helt enkelt perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och fräscht boende, utan att bli ruinerad.

    Välj bland Expedias alla trestjärniga hotell och hitta ett som passar dig. Hotellen finns i olika prisklasser och ligger utspridda både väldigt centralt, i de lite lugnare kvarteren och långt bort från stadskärnan.

    Sök efter trestjärniga hotell i Stjørdal som passar dig; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt trestjärnigt hotelli Stjørdal med någon av våra sökfunktioner:

    • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Stjørdal som du föredrar.
    • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
    • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga trestjärniga hotell i Stjørdal när du planerar att resa.
    Dölj
    CollapseExpand

    Resmål i närheten av Stjørdal

    Kunder ger Expedia betyget
    Drivs av feefo
    92% har rekommenderat
    4.5
    Från 68 143 omdömen