Resor till Uherske Hradiste 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Uherske Hradiste

Hotel Mlynska
Hotel Mlynska
3 out of 5
Mlýnská 1295, Uherske Hradiste, Zlínský kraj
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 893 kr per natt mellan 24 sep. och 25 sep.
893 kr
per natt
24 sep. - 25 sep.
9,2/10 Wonderful! (44 recensioner)
"Friendly, clean, had a hairdryer in the bathroom, and a kettle and tea and coffee in the room which was lovely and comfortable. Very well situated, would recommend"

Recension från 12 apr. 2023

Hotel Mlynska
Hotel Grand
Hotel Grand
3 out of 5
Palackého námestí 349, Uherske Hradiste
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 999 kr per natt mellan 26 sep. och 27 sep.
999 kr
per natt
26 sep. - 27 sep.
8,8/10 Excellent! (37 recensioner)
"Hotel klidný v centru města. Velmi pohodlné vyspání a super snídaně. Nemám připomínek."

Recension från 30 aug. 2021

Hotel Grand
Best Western Hotel Grand
Best Western Hotel Grand
Palackeho Namesti 349, Uherske Hradiste, Zlin Region
Best Western Hotel Grand
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Uherske Hradiste?
Vi gör det enklare att uppleva en större del av världen med våra paketresor till Uherske Hradiste, som börjar på så lite som . Du kan flexibelt välja ut flyget, boendet och hyrbilen som passar bäst för dig. Varför inte inkludera ett par rundturer och utflykter i ditt paket så att resan blir riktigt speciell?
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Uherske Hradiste?
Packa ihop så mycket som möjligt. Flyg, boende och hyrbil – kombinera allt som behövs i ett semesterpaket till Uherske Hradiste så kan du spara oväntat mycket. Om du även lägger till extra delar i bokningen, till exempel roliga aktiviteter, finns det ännu mer att spara. Du kan skräddarsy din resa precis som du vill. Vi erbjuder alternativ från fler än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden runtom i världen, så alla har chansen att låta sina semesterdrömmar gå i uppfyllelse.
Var ska man bo i Uherske Hradiste?
Du hittar en hel del spännande platser att besöka i Uherske Hradiste, som Slovakiska teatern. Välj att boka ett boende nära intill, så blir dina utflykter så mycket smidigare.
Vilka är de bästa hotellen i Uherske Hradiste?
Hotel Mlynska är ett av de mest omtyckta boendena i Uherske Hradiste, och här kan du verkligen inleda semestern på bästa möjliga sätt. Ett annat lockande boendealternativ är Hotel SKANZEN.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Uherske Hradiste?
Om du bokar din flygbiljett i god tid med Expedia är det en sak mindre att oroa dig över. De flesta flygbolag lägger ut sina biljettpriser upp till 12 månader innan avfärd, och det är vanligtvis den bästa tiden att boka. Om du råkar vara sent ute dyker billiga flyg ibland upp bara några veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Uherske Hradiste från Expedia?
Hyrbil, hotell och flyg – vi ger dig de bästa erbjudandena. Det enda du behöver göra är att bestämma dig för den kombination som låter bäst. Efter att du har bokat kan du lägga till roliga saker som upplevelser och rundturer. Med våra resepaket är det ingen match att planera en underbar resa till Uherske Hradiste.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Uherske Hradiste?
När du bokar boende, flyg och hyrbil tillsammans får du oftast bra rabatter. Oavsett om du vill boka en stuga ute på landet eller föredrar ett lyxigt hotellrum kan du få allt billigare på Expedia.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Uherske Hradiste på Expedia?
Ja, det kan du. Hos Expedia kan du välja mellan fler än 500 flybolag världen över, vilket gör det lättare att boka en paketresa till Uherske Hradiste.
Går det att avboka semesterpaketet till Uherske Hradiste om man inte kan resa?
Du behöver inte oroa dig om du måste justera ditt semesterpaket till Uherske Hradiste. Du kan göra ändringar i bokningen eller avboka den, och om du gjorde bokningen inom det senaste dygnet har du dessutom möjlighet att göra det gratis. Om bokningen slutfördes för över 24 timmar sedan kan dock flygbolaget, hotellet eller hyrbilsfirman ta ut en avgift. Vi är fullt medvetna om att livet inte alltid går som planerat, och då kan du alltid gå till vår kundtjänst för att få mer information. Vi finns här när du behöver hjälp.

Populära sevärdheter att besöka