Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Hotell nära Villa Olmo

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Reseguide: Hotell nära Villa Olmo

Sök efter hotell i Villa Olmo på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Villa Olmo genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Villa Olmo
  • Använd kartan för att hitta hotell i det område i Villa Olmo som du föredrar
  • Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Villa Olmo eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor) i Villa Olmo
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Villa Olmo – medan de fortfarande finns kvar

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt Villa Olmo?
Villa Olmo ligger i ett historiskt område i Como, som är känt för sina sjöar och sina vandringsleder. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 225 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet i närheten av Villa Olmo?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Hilton Lake Como ett av de bästa boendena nära Villa Olmo, och detta boende erbjuder ett fullständigt spa och 3 restauranger. Palace Hotel och Hotel Villa Flori är också bra alternativ i närheten.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i Villa Olmo?
Ja! De flesta rumsbokningar är fullt återbetalningsbara, så länge du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före ditt ankomstdatum. Om du har en icke återbetalningsbar bokning är det möjligt att du fortfarande har alternativet att avboka och få en återbetalning inom 24 timmar efter att du bokade. Ange datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att få topperbjudanden i Villa Olmo.
Vad finns det att se och göra nära Villa Olmo?
Volta-templet (Tempio Voltiano), Konstgalleriet (Pinacoteca Civica) och Historiska Museet (Museo Storico G. Garibaldi) erbjuder fascinerande utställningar som du kan utforska under ditt besök. Como–Brunate bergbana, Comos katedral och Casa del Fascio är några monument du inte får missa när du utforskar området nära Villa Olmo. Du kan se liveföreställningar på Teatro Sociale och Chiassos bio.