Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Romantiska hotell i Zaragoza

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Romantiska hotell i Zaragoza

Sök efter hotell i Zaragoza på Expedia.se. Du hittar snabbt hotell i Zaragoza genom att använda någon av metoderna nedan:

  • Visa vårt utbud av hotell i Zaragoza.
  •  Använd kartan för att hitta hotell i det område i som du föredrar.
  •  Använd filtren för att visa hotell i ett visst område i Zaragoza eller för att välja tema, kedja eller hotellklass, från enklare hotell (1 stjärna) till lyxhotell (5 stjärnor).
  • Ange dina resdatum så får du se de bästa erbjudandena på hotell i Zaragoza – medan de fortfarande finns kvar!

Fler resealternativ

Vanliga frågor och svar

Letar du efter romantiska hotell i Zaragoza?
Är du ute efter en romantisk resa? Par som reser tillsammans väljer Zaragoza för dess ståtliga katedral, intressanta historiska sevärdheter ochsightseeing. Missa inte ett bra tillfälle att promenera hand i hand i naturen genom att besöka Grande José Antonio Labordeta-parken, Luis Buñuel äventyrsbad eller Parque Goya.
Hur är vädret i Zaragoza?
De varmaste månaderna är vanligtvis juli och augusti, med en medeltemperatur på 23 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är 9 °C. Den årliga nederbörden i Zaragoza är 339 mm i genomsnitt.
Vad finns det att göra i Zaragoza?
Inget är bättre än att promenera runt i ett nytt område tillsammans med sin partner, så ta reda på vad som finns att se och göra när du besöker Zaragoza. Om du och din partner hoppas på att få uppleva lite lokal kultur kommer ni att älska Zaragoza för dess ståtliga katedral och intressanta historiska sevärdheter. Besök gärna Plaza del Pilar, Basilica de Nuestra Senora del Pilar eller Plaza de España.
Hur tar man sig runt i Zaragoza?
Ta dig till Zaragoza med flyg till Zaragoza (ZAZ), den största flygplatsen i närheten, som ligger 10,6 km från centrum. Om du vill se mer av området kring staden kan du ta ett tåg från Zaragoza-Goya station, Zaragoza el Portillo station eller Miraflores station.