Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Hongkong efter kategori

Toppaktiviteter i Hongkong

Se alla 11 saker att göra i Hongkong

Att göra i Hongkong

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Hongkong och Hongkong SAR har att erbjuda! Planerar du att resa till Hongkong kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Hongkong.

Hongkong ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Hongkong och gör det busenkelt för dig att utforska Hongkong och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Hongkong som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Hongkong får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Hongkong.

Hongkongs aktiviteter

Hongkong har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Hongkong som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Hongkongs sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Hongkong men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Hongkong eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Hongkongs attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Discover neighborhoods in Hongkong

Central

De som besöker Central gillar de populära butikerna, och Lan Kwai Fong och Soho är populära sevärdheter. Om du har lust att se mer av området kan du ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på Hong Kong station.

ShoppingStorstadSkyskrapor

Wan Chai

Wan Chai är omtyckt för de populära butikerna. Avsätt lite tid för att besöka sevärdheter i området, som till exempel Victoria Harbour och Central Plaza.

ShoppingStorstadRestauranger

Causeway Bay

Causeway Bay brukar uppskattas för de populära butikerna. Utforska viktiga sevärdheter, som till exempel Victoria Harbour och Victoria Park, och ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på Hong Kong Tin Hau station.

BlommorShoppingRestauranger

North Point

Det vackra läget vid vattnet och de populära butikerna är bara ett par av höjdpunkterna i North Point. Passa på att besöka Victoria Harbour eller North Point Ferry Pier när du ändå utforskar området.

ShoppingAffärsresorHamnar

Sheung Wan

Sheung Wan är känt för de populära butikerna, och här finns sevärdheter som Hong Kong - Macao färjeterminal och Victoria Harbour, så det är ingen risk att du blir uttråkad om du tillbringar dagen i den här delen av Hongkong.

ShoppingTempelRestauranger

Östra Hong Kong

Det vackra läget vid vattnet och de populära butikerna är bara ett par av höjdpunkterna i Östra Hong Kong. Passa på att besöka Victoria Harbour eller Big Wave Bay Beach när du ändå utforskar området.

ShoppingRestaurangerAffärsresor