Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Kowloon efter kategori

Toppaktiviteter i Kowloon

Se alla 12 saker att göra i Kowloon

Att göra i Kowloon

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Kowloon och Hongkong SAR har att erbjuda! Planerar du att resa till Kowloon kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Kowloon.

Kowloon ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Kowloon och gör det busenkelt för dig att utforska Kowloon och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Kowloon som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Kowloon får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Kowloon.

Kowloons aktiviteter

Kowloon har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Kowloon som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Kowloons sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Kowloon men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Kowloon eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Kowloons attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta

Var kan jag bo i Kowloon?

Tsim Sha Tsui

Denna ”världsbasar vid vattnet” har affärer, restauranger och museer.

HamnSkyskrapaStorstad

Mong Kok

Ge dig rakt in i Hongkongs livligaste område och ta in alla intryck och ljud på de traditionella gatumarknaderna och matstånden.

ShoppingRestaurangerFamiljevänlig

Jordan

Resenärer som besöker Jordan brukar tala väl om de populära butikerna. Om du har mer tid att utforska resmålet kan du passa på att besöka Temple Streets nattmarknad och Nathan Roads shoppingområde.

ShoppingRestaurangerTempel

Yau Ma Tei

De som besöker Yau Ma Tei gillar de populära butikerna, och Victoria Harbour och Temple Streets nattmarknad är populära sevärdheter. Om du har lust att se mer av området kan du ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på Kowloon station.

ShoppingRestaurangerStorstad

Hung Hom

De som besöker Hung Hom gillar det vackra läget vid vattnet, och Kowloon Bay och Victoria Harbour är populära sevärdheter. Om du har lust att se mer av området kan du ta dig runt i staden genom att hoppa på tunnelbanan på Whampoa station.

ShoppingHamnTeater

Kwun Tong

Shoppingen och krogarna är några av de saker som gör Kwun Tong så speciellt. Passa på att besöka Kowloon Bay eller Victoria Harbour när du ändå utforskar området.

AffärsresorShoppingFamiljevänlig