Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Alicante (ALC) från 293 kr

Billiga flyg från Köpenhamn till Alicante

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 293 kr för enkelflyg och 1 128 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Iberia
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Norwegian Air International Ltd
TAP Portugal
Scandinavian Airlines
Swiss International Air Lines

Boka flyg till Alicante från Köpenhamn

Boka ett billigt flyg från Köpenhamn (CPH) till Alicante (ALC) genom att jämföra biljetter hos många bolag som flyger sträckan. Flygplatsen i Köpenhamn har ett flertal förbindelser som går mellan staden och flygplatsen så att du enkelt kan ta dig till ditt flyg. Hur lång tid ett flyg Köpenhamn-Alicante tar kan variera väldigt eftersom många bolag gör minst en mellanlandning på vägen, vilket kan lägga till några timmar på resan. Med vissa bolag flyger du direkt, och då är restiden omkring tre och en halv timme. Med mellanlandningar kan det ta betydligt längre tid, det beror på rutten och hur många mellanlandningar som sker under resan.

Till och från flygplatsen i Köpenhamn

Flyg till Alicante från Köpenhamn enkelt och smidigt. Copenhagen Airport, Kastrup ligger nära staden och har många förbindelser som gör det lätt för dig som behöver ta allmän transport till flyget. Du kan välja mellan buss, tåg och tunnelbana. Buss och tunnelbana tar omkring 15–30 minuter men beror så klart på varifrån du reser. Från stationen Nørreport i centrala Köpenhamn till exempel tar resan till Kastrup omkring 15 minuter. Tunnelbanan avgår med mindre än tio minuters mellanrum på dagen. På natten avgår den med omkring 20 minuters mellanrum, så du kan ta dig till flyget oavsett när du reser.

Bilresan mellan Kastrup och centrala Köpenhamn tar omkring 15 till 20 minuter men kan variera beroende på trafiken. Det finns också långtidsparkering på flygplatsen, och det går gratis buss mellan terminalerna och parkeringsplatserna dygnet runt.

När du anländer till Alicante

När du landar på Alicante-Elche Airport kan du välja mellan ett antal olika sätt att ta dig till ditt hotell i Alicante. Alicante Airport (även kallad Alicante-Elche) är en av Spaniens större flygplatser, och du kan enkelt ta dig in till staden med bussar som avgår regelbundet från flygplatsen. Den kortaste bussresan tar omkring 45 minuter. Det finns också tåg som även går till andra städer i närheten.

Med bil tar det omkring 20 minuter från flygplatsen till Alicante. Du kan välja mellan taxi och hyrbil. Med hyrbil i Alicante kan du köra direkt från flygplatsen till ditt hotell och se lite mer av området under din resa. Många talar engelska eftersom Alicante är ett populärt resmål för turister från hela världen, men det kan vara hjälpsamt att kunna några fraser på spanska.

Boka billiga flyg Köpenhamn-Alicante

Flyg från Köpenhamn till Alicante så smidigt som möjligt genom att boka en paketresa. Med en paketresa till Alicante slipper du leta hotell och flyg separat. Det är alltid en bra idé att jämföra biljetter från olika flygbolag så att du hittar det bästa priset på din resa och kan se om flyget gör mellanlandningar på vägen. Eftersom mellanlandningar kan påverka din restid väsentligt är det värt att undersöka ordentligt innan du bokar. En mellanlandning kan dock vara ett praktiskt sätt att lägga till flera resmål på vägen, om det är något som intresserar dig.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Kastrup (CPH) till Alicante Intl. (ALC)?
Om du tänker resa från Kastrup till Alicante Intl. börjar priserna på en tur och retur-biljett på 1 128 kr. Den här siffran är baserad på erbjudandena under de senaste sju dagarna, så fundera inte för länge. Boka genast för att spara både pengar och tid.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kastrup till Alicante Intl.?
De flesta flygbolag har olika regler och villkor. Om du bestämmer dig för att avboka ska du följa de enkla instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kastrup till Alicante Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Alicante (ALC-Alicante Intl.) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Alicante (ALC-Alicante Intl.)?
Det finns gott om bra sätt att få den 5 timmar och 4 minuter långa resan från CPH till ALC att kännas kortare. Om du vill vara produktiv kan du sortera dina foton eller din e-post. Att vila ögonen får också tiden att gå.
Hur långt är det från Kastrup till Alicante Intl.?
Avståndet mellan Kastrup och Alicante Intl. är 2 200 kilometer. Lyssna på din favoritspellista eller dyk ner i en bra bok, så kommer flyget att vara över på nolltid.
Vilka flygbolag har direktflyg från Kastrup (CPH) till Alicante Intl. (ALC)?
Oavsett om du är ute efter en enkelbiljett eller en tur-och-retur-biljett finns det gott om flygbolag som kan ta dig direkt från Kastrup till Alicante Intl.. Nedan finner du en lista över de populäraste:

  • Norwegian Air Shuttle – (DY) med 30 flyg per månad.
  • SAS – (SK) med 13 flyg per månad.
  • Ryanair – (FR) med 13 flyg per månad.
  • Vueling – (VY) med 8 flyg per månad.

Är flygbiljetter från Kastrup (CPH) till Alicante Intl. (ALC) billigare när man köper dem i sista minuten?
Det är möjligt att hitta låga priser på flyg från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Alicante (ALC-Alicante Intl.) i sista minuten, men det är inte säkert. Många flygbolag lägger ut sina biljettpriser upp till 12 månader i förväg, så det är en god idé att hålla koll på priserna och vara redo att boka när priset är bra. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena kontinuerligt, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Alicante (ALC-Alicante Intl.) just nu?
Vill du lära dig mer om aktuella reserestriktioner eller krav på karantän på Alicante (ALC-Alicante Intl.) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Gå igenom informationen innan du slutför din bokning, så att du inte fastnar någonstans under resan.