Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Catania (CTA) från 665 kr

Billiga flyg från Köpenhamn till Catania

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 665 kr för enkelflyg och 1 809 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Eurowings
Air Serbia
Vueling Airlines
Brussels Airlines
Flyginformation Köpenhamn till Catania
Avreseflygplats
Kastrup
Ankomstflygplats
Fontanarossa
Verkande flygbolag
Air Baltic, Air France, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, ITA Airways, Iberia, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, Norwegian Air Shuttle, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines, Vueling Airlines
Pris tur-och-retur
1 809 kr
Distans
2015 km
Snittflygtid
3 timmar 7 min med bil

Köpenhamn - Catania med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Catania (CTA) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Catania. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Catania, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och CTA

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Catania (CTA)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Catania med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Catania (CTA-Fontanarossa)?
Under de senaste sju dagarna har lägsta tillgängliga pris för en flygresa mellan CPH och CTA varit 1 809 kr. De billigaste biljetterna snappas fort upp, så boka din biljett så snart som möjligt.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kastrup (CPH) till Fontanarossa (CTA)?
Detta varierar från flygbolag till flygbolag, eftersom de ofta har sina egna regler och villkor. Gå till vår kundtjänst, så finner du enkla instruktioner som hjälper dig att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kastrup (CPH) till Fontanarossa (CTA)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kastrup (CPH) till Fontanarossa (CTA) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Kastrup (CPH) till Fontanarossa (CTA)?
Det kan vara en bra idé att packa lite underhållning, som nedladdade tv-program, till flyget. Från avfärden på Köpenhamn (CPH-Kastrup) tar det nämligen ungefär 4 timmar och 27 minuter innan du landar på Catania (CTA-Fontanarossa). Ett par bullerdämpande hörlurar gör också resan trevligare.
Hur långt är det från Kastrup till Fontanarossa?
Det är ungefär 2 000 kilometer från Kastrup till Catania, så räkna med att vara i luften ett litet tag. Se till att du får underhållning genom att ta med en tidning eller en bra bok.
Vilka flygbolag har direktflyg från Kastrup (CPH) till Fontanarossa (CTA)?
Norwegian Air International (D8) flyger dig från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Catania (CTA-Fontanarossa) tryggt och säkert. Välj mellan 8 flyg varje månad på denna rutt.
Är flygbiljetter från CPH till CTA billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygpriser går upp och ner som en jojo, så det finns inga garantier. Det är förstås möjligt att hitta toppenerbjudanden från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Catania (CTA-Fontanarossa) i sista minuten, men det är också en bra idé att hålla ett öga på priserna långt innan avfärd. En del flygbolag anger sina priser upp till ett år innan avfärden. Expedia uppdaterar hela tiden de bästa erbjudandena, så kontrollera priserna ofta och var redo att boka när ett bra pris dyker upp.
Går det att flyga från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Catania (CTA-Fontanarossa) just nu?
Det är alltid en god idé att vara medveten om potentiella restriktioner och karantänkrav på ditt resmål. Kom ihåg att läsa våra reseråd under covid-19 för den senaste informationen om att resa med flyg till Catania (CTA-Fontanarossa).