Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Düsseldorf (DUS) från 545 kr

Billiga flyg från Kastrup till Düsseldorf Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 545 kr för enkelflyg och 1 083 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Eurowings
Flyginformation Köpenhamn till Düsseldorf
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsDüsseldorf Intl.
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Eurowings, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris1 082 kr
Distans616 km

Köpenhamn - Düsseldorf med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Düsseldorf (DUS) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Düsseldorf. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Düsseldorf, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och DUS

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Düsseldorf (DUS)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Düsseldorf med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.)?
Baserat på biljettpriserna från de senaste sju dagarna är det billigaste priset för ett flyg mellan Kastrup och Düsseldorf Intl. 1 083 kr. Boka så snart som möjligt för att spara pengar och få bästa möjliga pris på ditt härliga nya äventyr.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från CPH till DUS?
Många flyg kan avbokas online, men huruvida det kostar något beror på vilket flygbolag det gäller. Om du måste avboka ditt flyg kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.)?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kastrup till Düsseldorf Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.)?
I medel tar det endast 1 timme och 22 minuter att ta sig från Kastrup till Düsseldorf Intl.. Spänn fast dig och ställ in sätet, men du hinner knappt göra dig bekväm för du anländer snart.
Hur långt är det från Kastrup (CPH) till Düsseldorf Intl. (DUS)?
Det är inte mer än ett litet skutt på 620 kilometer från Kastrup (CPH) till Düsseldorf Intl. (DUS). Flygresan går därför fort, men det kan ändå vara bra att ta med något att läsa.
Vilka flygbolag har direktflyg från CPH till DUS?
Det finns ett par flygbolag med direktflyg från Kastrup till Düsseldorf Intl.. SAS (SK) är ett populärt val, med 104 flyg per månad. Du kan också kolla in priserna från Eurowings (EW). Detta flygblag erbjuder 34 flyg per månad från Kastrup till Düsseldorf Intl..
Är flygbiljetter från Kastrup till Düsseldorf Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Att boka ditt flyg från Kastrup till Düsseldorf Intl. i sista minuten ger dig chansen att hitta några riktiga toppenerbjudanden, men det finns också en risk att alla biljetter tar slut. För säkerhets skull kan det vara en god idé att boka din biljett i god tid innan avfärdsdatum. Faktum är att några av de bästa erbjudandena finns på Expedia redan ett år i förväg, och om det inte finns flyg tillgängliga från ditt önskade flygbolag ännu kan du ta en titt igen senare. Expedias erbjudanden uppdateras konstant.
Går det att flyga från Köpenhamn (CPH-Kastrup) till Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.) just nu?
Det är alltid en god idé att känna till aktuella reseriktlinjer och karantänkrav på slutdestinationen. Ta dig tid att gå igenom våra reseråd under covid-19 för att få den senaste informationen om att åka med flyg till Düsseldorf (DUS-Düsseldorf Intl.).
Flygplatser i Düsseldorf