Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Kos (KGS) 1 999 kr

Billiga flyg från Kastrup till Kos Island Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 999 kr för enkelflyg och 1 916 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Aegean
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Aegean
Lufthansa
Aegean
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Aegean
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
British Airways
Flyginformation Köpenhamn till Kos
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsKos Island Intl.
FlygbolagAegean, British Airways, Swiss International Air Lines
Flygpris1 916 kr
Distans2345 km

Vanliga frågor och svar

Köpenhamn - Kos med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Kos (KGS) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Kos. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Kos, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och KGS

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Kos (KGS)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Kos med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.