Billiga flyg från Köpenhamn (CPH) till Rhodos (RHO) 1 275 kr

Billiga flyg från Kastrup till Diagoras

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 275 kr för enkelflyg och 2 178 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Air Baltic
SAS
Aegean
Aegean
Aegean
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
SAS
SAS
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Flyginformation Köpenhamn till Rhodos
AvreseflygplatsKastrup
Destinationens flygplatsDiagoras
FlygbolagAegean, Air France, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Finnair, Lufthansa, Swiss International Air Lines
Flygpris2 178 kr
Distans2421 km

Köpenhamn - Rhodos med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Köpenhamn (CPH) till Rhodos (RHO) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Köpenhamn till Rhodos. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Köpenhamn till Rhodos, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan CPH och RHO

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Rhodos (RHO)från Köpenhamn (CPH).

Kombinera din flygresa från Köpenhamn till Rhodos med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.