Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Alicante (ALC) från 526 kr

Billiga flyg från Landvetter till Alicante Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 526 kr för enkelflyg och 1 022 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Flyginformation Göteborg till Alicante
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsAlicante Intl.
FlygbolagBrussels Airlines, KLM, Lufthansa, Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris1 022 kr
Distans2334 km

Åk från Göteborg till Alicante med flyg till det spanska strandparadiset

Göteborg må vara en trevlig stad med mycket nöjen och sevärdheter, men har ändå en nackdel: det ligger långt från Spaniens milslånga sandstränder. Om du vill kunna räkna med en skön semester med lata dagar vid havet under ett parasoll, är det dags att boka ett flyg från Göteborg till Alicante. Till denna semesterklassiker reser människor för att ägna sig åt bad och strandliv, men också för att ta kvällspromenader längs hamnen, frossa i paella och tapas, och besöka slottet Castillo de Santa Bárbara som blickar ut över staden. Skaffar du ett par prisvärda biljetter märkta Göteborg (GOT) – Alicante (ALC) kommer du snabbt fram till ditt boende i Alicante. Alicantes flygplats ligger strax över 1 mil från stadskärnan, vilket innebär att du med bil kan vara framme på runt 20 minuter, och med kollektivtrafiken på cirka 40 minuter. Flygplatsen i Alicante kan även vara ett bra alternativ för dig som har ditt boende på annat håll, eftersom det går bussar till de närliggande orterna Benidorm, Calp, Murcia, Santa Pola och Torrevieja. Vissa bussar går direkt till dessa platser, medan andra har stopp i exempelvis Gran Alacante.

Flyg Göteborg – Alicante – från norra änden av Europa till den södra

Avståndet mellan Göteborg och Alicante är nästan 300 mil. För att sätta detta i perspektiv skulle det med bil ta 27 timmar om du körde utan uppehåll, vilket naturligtvis inte är att rekommendera. Skulle du istället åka tåg skulle det ta 2 dagar, vilket visserligen kan vara kul om du vill tågluffa i Europa, men desto sämre om du otåligt längtar till Spanien. Flyget går alltså avsevärt fortare och tidszonen är dessutom densamma som i Sverige så det är ingen risk att du drabbas av jetlag.

Tips för att hitta billiga flyg från Göteborg till Alicante

En fördel när du väljer att resa hit är att tack vare att Spanien är ett populärt resmål så finns det många billiga flygbiljetter från Göteborg till Alicante. Varje dag lyfter ett eller ett par direktflyg med en restid på ungefär 3,5 timmar. Det går även flyg med mellanlandningar 5–10 gånger om dagen med en längre flygtid på 5 timmar eller mer. För det mesta är direktflyget inte bara det snabbaste utan också det billigaste alternativet, men i enstaka fall kan turerna med mellanlandningar vara billigare. Priserna kan vara lite högre under vissa av höst- och vårmånaderna samt jul och nyår, men oftast rör det sig inte om alltför extrema prisskillnader. Prioriterar du ett lågt biljettpris är det bra om du har möjlighet att resa på lite olika datum – ibland räcker det med att åka en dag tidigare eller senare för att få en billigare flygtur. Håll också i åtanke att flygbolagen har olika bagageavgifter och att ett högre biljettpris ibland kan uppvägas av att du kan få med dig fler väskor utan att behöva betala mer för det. Fundera på vad som är viktigt för dig och vilka krav du har för att resan ska bli trivsam.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Elche, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och ALC

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Elche (ALC)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Elche med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.