Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Frankfurt (FRA) från 841 kr

Billiga flyg från Landvetter till Frankfurt Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 841 kr för enkelflyg och 1 701 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
SAS
Finnair
SAS
SAS
Austrian Airlines
Finnair
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
Flyginformation Göteborg till Frankfurt
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsFrankfurt Intl.
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Finnair, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Swiss International Air Lines
Flygpris1 701 kr
Distans875 km

Flyg till Frankfurt från Göteborg - tur och retur

För dig som bor i Göteborg finns en destination dit det går så snabbt att åka att du kan återvända gång på gång. Resmålet är Frankfurt, en tysk pärla som lockar festprissar, shoppingsugna och kulturintresserade besökare. Ofta finns weekendresor till Frakfurt för en spottstyver. Det är en härlig stad att utforska till fots. Längs floden Main ligger ett pärlhalsband av museer och det finns trevliga restauranger, god tysk cider, för att inte tala om billig öl. Frankfurt brukar räknas som technomusikens vagga. Tysklands störste diktare, Johan Wolfgang von Goethe, är född här. Det är helt klart en kontrasternas stad. Är du på jakt efter billiga flygbiljetter Göteborg-Frankfurt? Läs då vidare för att få tips om bokning, flygplatser och mer därtill.

Billiga flyg Göteborg-Frankfurt: för dig som vill vara försiktig med semesterbudgeten

Det tar endast en timme och fyrtio minuter med flyg från Göteborg till Frankfurt. Avståndet är cirka 902 kilometer. Ändå känns staden relativt outforskad av svenska turister. Det tycker vi är synd. Med Lufthansa och SAS går direktflyg hela vägen från Göteborg Landvetter (GOT) till flygplatsen i Frankfurt (FRA). Landvetter är en modern flygplats med alla bekvämligheter som resenärer behöver – från växlingskontor till butiker och restauranger. Bokar du i god tid kan du få biljetter till vrakpriser. Det finns ett antal flygbolag som erbjuder flyg med mellanlandningar, bland annat Air Berlin, KLM och Air France. Då får du dock räkna med en flygresa på minst tre timmar.

Göteborg-Frankfurt: flyg till en stad som är öppen för alla

Den mest trafikerade flygplatsen i Frankfurt heter på tyska Flughafen Frankfurt am Main, eller Rhein-Main-Flughafen. Det är här du kommer att landa om du flyger från Göteborg. År 2012 passerade 57,5 miljoner passagerare flygplatsen - men låt dig inte avskräckas av storleken - här finns allt du kan tänkas behöva efter landning eller inför återresan. Det är inte särskilt svårt att hitta. Dessutom ligger flygplatsen endast 12 kilometer söder om stadens centrum. Här möts motorvägarna (autobahnen) A3 och A5, vilket är smidigt för dig som har tänkt hyra bil i Frankfurt.

Flyg Göteborg till Frankfurt och ta dig snabbt vidare till city

Från flygplatsen i Frankfurt (FRA) finns många alternativ för dig. Här väntar tre järnvägsstationer som ansluter dig till det tyska nätet med snabbtåg. Det tar bara tio minuter att åka tåg till centrala Frankfurt. Allra smidigast är det kanske att ta taxi från flygplatsen, vilket passar dig som har valt obekväma restider. Avgör själv om du vill få skjuts hela vägen fram till ditt hotell i Frankfurt. Ett annat transportalternativ är bussarna AirLiner. De kör mellan flygplatsen och centralstationen Darmstadt, där du kan ansluta till annan kommunaltrafik.

Oavsett vad du planerar inför semestern kan du hitta det här i staden. Priserna ligger något lägre än i Sverige och du kan fynda i klädaffärer, äta gott på restauranger eller bara koppla av på strandpromenaden intill Main. Flyg Göteborg till Frankfurt och lär känna denna mångfacetterade stad.

Vanliga frågor och svar