Billiga flygbiljetter till Frankfurt

Förslag på billiga flygresor till Frankfurt

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 840 kr för enkelflyg och 1 787 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
SAS
Finnair
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
SAS
LOT-Polish Airlines
KLM

Om Frankfurt

Flyg till Frankfurt

Med Expedia hittar du billiga flygresor till Frankfurt, så boka dina flygbiljetter redan idag. Om du letar efter boende i Frankfurt hjälper Expedia självklart till även med det. Det finns gott om hotell och vandrarhem i olika prisklasser, så du väljer fritt det som passar dig bäst. Oavsett om du flyger till Frankfurts flygplats som slutdestination eller bara mellanlandar blir du väl omhändertagen. Flygplatsen erbjuder tysta rum om du vill slappna av, lekplatser för barn och gratis internet dygnet runt.

Frankfurts flygplats består av två terminaler som är du enkelt tar dig mellan med två gratisalternativ. Ett skytteltåg går var tredje minut och bussar var tionde. Självklart finns det även flera olika alternativ när du vill ta dig till och från stadens centrum. Föredrar du tåg hittar du tågstationen i terminal 1. Det finns även många busslinjer till och från flygplatsen. På flygplatsens webbplats hittar du en lista över olika bussar och vilken terminal de går från. Och du vet väl att du även kan hyra bil i Frankfurt med Expedia om du föredrar mer frihet? En resa till Frankfurt tar dig till många nya erfarenheter. Res till Tysklands ekonomiska centrum och upplev allt det har att erbjuda!

Guidade turer i Frankfurt

Om du reser till Frankfurt för första gången kan en guidad tur var ett bra sätt att lära känna staden. När du har vandrat runt och bekantat dig med de största sevärdheterna kan du fortsätta med en tur på vattnet. Det finns guidade båtturer på Main och även möjlighet att göra turer till närliggande städer längs Main och Rhen.

Kultur och museum

Om du gillar museum har du kommit till rätt stad! Här finns museum med fokus på bland annat konst, arkitektur, film och historia. Du kan gå på judiska museet eller besöka poeten Göthes födelseplats. Staden har även ett bra utbud för teater- och operaälskare. Om du eller någon annan i sällskapet inte behärskar tyska fullt ut kan ni besöka den engelska teatern för storslagna kulturupplevelser. Det finns även gott om festivaler i Frankfurt. Kolla in utbudet och boka ditt billiga flyg med Expedia redan idag!

Äta och shoppa i Frankfurt

Det finns många anledningar att boka en flygbiljett till Frankfurt med Expedia. Förutom goda kringlor och äppelcider kan du äta gott på någon av stadens restauranger i olika prisklasser. Är du ute efter shopping styr du dina steg mot Zeil, den stora gågatan i Frankfurt som kantas av affärer, för att sedan fortsätta till glamorösa Goethestrasse. Efter shoppingturen kan du strosa längs floden och njuta av Mains lugnande inverkan. Om du besöker staden på sommaren kan du hitta goda mellanmål i något av de flytande matställena som kantar stränderna.

Tysklands motsvarighet till Göteborg?

Frankfurts fullständiga namn är Frankfurt am Main, eftersom staden ligger vid floden Main. Detta i kombination med de många skyskraporna i stadens centrum har gett upphov till smeknamnet Mainhattan. Och vill man variera sina ordvitsande smeknamn kan man använda sig av det som uppkommit tack vare Frankfurts starka ställning som finansiellt centrum, med den Europeiska centralbanken i spetsen. Då byts namnet självklart ut till Bankfurt.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Frankfurt

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 840 kr för enkelflyg och 1 787 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa