Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Kathmandu (KTM) från 7 514 kr

Billiga flyg från Göteborg till Kathmandu

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 7 514 kr för enkelflyg och 13 071 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scandinavian Airlines
Finnair
Turkish Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Finnair
Flyginformation Göteborg till Kathmandu
Avreseflygplats
Landvetter
Ankomstflygplats
Tribhuvan Intl.
Verkande flygbolag
Malaysia Airlines, Qatar Airways, Singapore Airlines
Pris tur-och-retur
13 071 kr
Distans
6405 km

Göteborg - Katmandu med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Katmandu (KTM) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Göteborg till Katmandu. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Katmandu, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och KTM

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Katmandu (KTM)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Katmandu med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Landvetter (GOT) till Tribhuvan Intl. (KTM)?
Baserat på erbjudandena under den senaste veckan är det billigaste priset för ett flyg mellan Göteborg (GOT-Landvetter) och Kathmandu (KTM-Tribhuvan Intl.) 13 071 kr. Boka en biljett genast för att spara pengar och få bästa möjliga pris på ditt härliga nya äventyr.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter till Tribhuvan Intl.?
Majoriteten av alla flyg kan avbokas online, men varje flygbolag har sina egna villkor. Om du behöver avboka ditt flyg kan du besöka vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Tribhuvan Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter till Tribhuvan Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter (GOT) till Tribhuvan Intl. (KTM)?
Flygtiden från GOT till KTM är ungefär 10 timmar och 40 minuter. Det är inte en kort resa, så glöm inte att packa handbagaget fullt med underhållning.
Hur långt är det från GOT till KTM?
Avståndet är runt 6 500 kilometer. Sovmask? Japp! Tandborste? Jajamensan! Vi rekommenderar att du packar några förnödenheter till detta långa flyg från Landvetter till Tribhuvan Intl..
Vilka flygbolag har direktflyg från GOT till KTM?
Det är dessvärre inte möjligt att flyga direkt från GOT till KTM för stunden. Men du kan hitta flyg till Katmandu med minst en mellanlandning.
Är flygbiljetter från Landvetter (GOT) till Tribhuvan Intl. (KTM) billigare när man köper dem i sista minuten?
Ibland kan man ha tur när man köper en flygbiljett från Landvetter till Tribhuvan Intl. i sista minuten – och ibland inte. Det händer att du kan hitta toppenerbjudanden, men det finns också en risk att du helt missar chansen att köpa en biljett. Om du föredrar att göra dina planer i god tid, jämför Expedia biljetterbjudanden upp till 12 månader i förväg. Men håll i åtanke att inte alla flygbolag annonserar sina flygpriser så långt i förväg. Vi föreslår att du kontrollerar priserna ofta eftersom de hela tiden uppdateras.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Kathmandu (KTM-Tribhuvan Intl.) just nu?
Om du vill lära dig mer om potentiella reserestriktioner eller krav på karantän på Kathmandu (KTM-Tribhuvan Intl.) kan du besöka vår sida med reseråd under covid-19. Läs igenom denna information innan du gör din bokning, så att du inte råkar fastna någonstans när du reser.