Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Pristina (PRN) från 1 629 kr

Billiga flyg från Landvetter till Pristina Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 629 kr för enkelflyg och 1 905 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Austrian Airlines
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Flyginformation Göteborg till Pristina
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsPristina Intl.
FlygbolagAustrian Airlines, Lufthansa, Swiss International Air Lines, Turkish Airlines
Flygpris1 905 kr
Distans1775 km

Göteborg - Lipjan med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Göteborg (GOT) till Lipjan (PRN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Göteborg till Lipjan. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Göteborg till Lipjan, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan GOT och PRN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Lipjan (PRN)från Göteborg (GOT).

Kombinera din flygresa från Göteborg till Lipjan med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från GOT till PRN?
Under de senaste sju dagarna har det lägsta priset för en flygresa mellan GOT och PRN varit 1 905 kr. Billiga flygbiljetter tar snabbt slut, så boka snarast.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Landvetter till Pristina Intl.?
När det gäller avbokningsavgift är det dessvärre så att alla flygbolag har olika villkor. Om du beslutar dig för att avboka ditt flyg kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Landvetter till Pristina Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Landvetter (GOT) till Pristina Intl. (PRN) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Landvetter (GOT) till Pristina Intl. (PRN)?
Restiden från GOT till PRN är runt 4 timmar och 1 minut, så ta på dig ditt headset och lyssna på en spännande podcast. Resas kommer att vara över hur kvickt som helst.
Hur långt är det från Landvetter (GOT) till Pristina Intl. (PRN)?
Det är runt 1 800 kilometer från Landvetter till Pristina Intl., så ta med dig några timmars underhållning. Den där spännande romanen som du inte har hunnit läsa ut passar perfekt.
Vilka flygbolag har direktflyg från Landvetter till Pristina Intl.?
Det är dessvärre omöjligt att flyga direkt från Göteborg (GOT-Landvetter) till Pristina (PRN-Pristina Intl.) för närvarande. Men du kan boka flyg till Lipjan med minst en mellanlandning.
Är flygbiljetter från Landvetter till Pristina Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Ibland går det att hitta billiga flygbiljetter från Landvetter till Pristina Intl. i sista minuten, men man kan också helt missa chansen att boka ett flyg. Många flygbolag publicerar sina flygpriser upp till ett år innan avfärd, så det kan vara värt besväret att hålla koll på priserna och vara redo att slå till när du ser ett bra erbjudande. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena regelbundet, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Göteborg (GOT-Landvetter) till Pristina (PRN-Pristina Intl.) just nu?
Det är alltid bra att vara medveten om potentiella reseriktlinjer och krav på karantän på resmålet. Glöm inte att gå igenom våra reseråd under covid-19 för att få uppdaterad information om att resa med flyg till Pristina (PRN-Pristina Intl.).