Billiga flyg från Göteborg (GOT) till Vienna (VIE) från 739 kr

Billiga flyg från Landvetter till Vienna Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 739 kr för enkelflyg och 1 586 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Eurowings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Eurowings
Finnair
Finnair
Austrian Airlines
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Eurowings
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Air France
Flyginformation Göteborg till Vienna
AvreseflygplatsLandvetter
Destinationens flygplatsVienna Intl.
FlygbolagAir Baltic, Air France, Austrian Airlines, British Airways, Brussels Airlines, Eurowings, Finnair, Iberia, KLM, LOT-Polish Airlines, Lufthansa, SAS, Swiss International Air Lines
Flygpris1 586 kr
Distans1091 km

Upplev finkultur och god mat med flyg från Göteborg till Wien

Wien är en stad som erbjuder lite av varje. Här finns historia och kultur, otrolig mat och fantastiska bakverk. Med ett par billiga flygbiljetter Göteborg-Wien kan du unna dig en semester i en av Europas finaste städer, som är både intressant och livlig. Vare sig du reser över helgen eller över en längre period kan du utan problem hitta massor att göra. Missa inte en bit sachertårta, ett besök till Sigmund Freuds museum eller en promenad längs Ringstrasse, där du kan se vacker arkitektur från medeltiden och framåt.

Flyg till Wien från Göteborg

Ett flyg från Göteborg till Wien kan ta omkring fem timmar om det gör ett stopp på vägen. Vissa flyg gör flera stopp, vilket kan öka restiden avsevärt. Restiden varierar mellan olika flygbolag, så det är värt att jämföra de olika alternativen så att du hittar en resa som passar dig.

Göteborg-Landvetter Airport ligger omkring tre mil utanför centrala Göteborg, och du kan ta dig till flygplatsen med kollektivtrafik, taxi eller egen transport. Kör du egen bil till flygplatsen kan du lämna den där, eftersom både korttids- och långtidsparkering finns tillgänglig. En bilresa till flygplatsen tar runt en halvtimme från Göteborgs centrum. Du kan så klart även ta taxi, och flygbussarna som avgår från centralstationen är också ett bra val. Med flygbuss är du framme vid flygplatsen på omkring en halvtimme. Om du skulle bli hungrig i väntan på ditt flyg har Göteborg Landvetter flygplats ett bra matutbud, från snabbmat till lite stadigare rätter. På flygplatsen hittar du även flera butiker där du kan shoppa inför ditt flyg från Göteborg till Wien.

Flyg till Wien från Göteborg – färden från flygplatsen till ditt boende

Wien-Schwechats internationella flygplats ligger omkring två mil utanför Österrikes huvudstad Wien. Flygplatsen var en militärflygplats på 30- och 40-talet, men den har moderniserats avsevärt sedan dess, och idag är flygplatsen en av de större internationella flygplatserna i Europa. Du hittar flera olika förbindelser från flygplatsen till Wien. Du kan till exempel ta tåg, som avgår regelbundet och tar mellan 15 och 25 minuter till centrum beroende på vilken linje du tar. Expresståget är det snabbaste valet, men det kostar något mer än andra pendeltåg. Du kan också ta buss till flera olika områden i Wien. Föredrar du en bilresa kan du resa med taxi eller hyra bil vid flygplatsen.

Väl framme i staden hittar du gott om saker att se och göra. Marknaden Naschmarkt är definitivt värd ett besök. Här säljs det allt från grönsaker till bröd och godis, och det är trevligt att bara strosa genom marknaden även om du inte köper något. Slottet Schönbrunn är särskilt vackert på sommaren, men även på vintern är det en imponerande syn. Om du gillar klassisk musik kan du passa på att lyssna på en välljudande föreställning med Wiens symfoniorkester i den storslagna konsertsalen Wiener Konzerthaus.

Vanliga frågor och svar