Billiga flyg från Helsingfors (HEL) till Seoul (ICN) från 5 207 kr

Billiga flyg från Helsingfors till Seoul

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 207 kr för enkelflyg och 6 474 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Turkish Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Flyginformation Helsingfors till Seoul
Avreseflygplats
Vantaa
Ankomstflygplats
Incheon Intl.
Verkande flygbolag
Air France, Finnair, KLM, Lufthansa, Qatar Airways, Turkish Airlines
Pris tur-och-retur
6 474 kr
Distans
6990 km
Snittflygtid
10 timmar 50 min med bil

Helsingfors - Incheon med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Helsingfors (HEL) till Incheon (ICN) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Helsingfors till Incheon. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Helsingfors till Incheon, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med perfekta datum, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan HEL och ICN

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Incheon (ICN)från Helsingfors (HEL).

Kombinera din flygresa från Helsingfors till Incheon med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från HEL till ICN?
Om du planerar att flyga från HEL till ICN börjar priserna på en tur och retur-biljett på 6 474 kr. Den här siffran är baserad på biljettpriserna under de senaste sju dagarna, så fundera inte för länge. Boka genast för att spara både pengar och tid.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Vantaa till Incheon Intl.?
När det gäller avbokningsavgift är det dessvärre så att alla flygbolag har olika regler och villkor. Om du bestämmer dig för att avboka din resa kan du gå till vår kundtjänst och följa instruktionerna.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Vantaa till Incheon Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Vantaa till Incheon Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Vantaa till Incheon Intl.?
Det tar runt 14 timmar och 25 minuter att resa från HEL till ICN. Om du hoppas på att få lite extra sömn är det en bra idé att ta med dig en liten kudde, ett par öronproppar och en filt för att hålla dig varm.
Hur långt är det från Vantaa till Incheon Intl.?
Flygavståndet mellan HEL och ICN är 7 000 kilometer, så det är en lång resa. Kom ihåg att dricka gott om vatten och gå upp och ner för gången då och då.
Vilka flygbolag har direktflyg från Vantaa till Incheon Intl.?
Utbudet på 13 flyg per månad gör Finnair (AY) till ett populärt alternativ när du flyger direkt från Vantaa till Incheon Intl..
Är flygbiljetter från Vantaa till Incheon Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Flygpriser går upp och ner som en jojo, så du kan aldrig garanteras bästa pris. Det är förstås möjligt att hitta toppenerbjudanden från Vantaa till Incheon Intl. i sista minuten, men det är också en bra idé att hålla koll på priserna långt innan avfärd. Många flygbolag publicerar sina flygpriser upp till ett år innan avfärdsdatum. Expedia uppdaterar kontinuerligt de bästa erbjudandena, så kontrollera priserna ofta och var redo att slå till när priset är lågt.
Går det att flyga från Helsingfors (HEL-Vantaa) till Seoul (ICN-Incheon Intl.) just nu?
Glöm inte att granska våra reseråd under covid-19 för att få reda på om det finns några aktuella reseråd eller krav på karantän på Seoul (ICN-Incheon Intl.) när du åker med flyg från Helsingfors (HEL-Vantaa).
Flygplatser i Seoul

Seoul