Billiga flyg från Kuala Lumpur (KUL) till Langkawi (LGK) från 264 kr

Billiga flyg från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 264 kr för enkelflyg och 513 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

AirAsia
Malaysia Airlines
Firefly
Malaysia Airlines
AirAsia
Firefly
Firefly
Firefly
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
Flyginformation Kuala Lumpur till Langkawi
AvreseflygplatsKuala Lumpur Intl.
Destinationens flygplatsLangkawi Intl.
FlygbolagMalaysia Airlines
Flygpris513 kr
Distans451 km

Sepang - Langkawi med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Sepang (KUL) till Langkawi (LGK) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Sepang till Langkawi. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Sepang till Langkawi, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan KUL och LGK

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Langkawi (LGK)från Sepang (KUL).

Kombinera din flygresa från Sepang till Langkawi med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl.?
Det är dags att packa väskan, för ett flyg tur och retur från Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) kan kosta så lite som 513 kr. Den här siffran är baserad på biljettpriserna från de senaste sju dagarna. Priserna kan snabbt ändras, så boka en biljett snarast möjligt för att dra nytta av detta erbjudande.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl.?
Detta varierar beroende på flygbolag, eftersom alla har olika villkor. Gå till vår kundtjänst, så kan du hitta enkla instruktioner som hjälper dig att avboka online.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Kuala Lumpur Intl. (KUL) till Langkawi Intl. (LGK) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.)?
Resan från KUL till LGK brukar bara ta runt 1 timme och 6 minuter, så du hinner knappt göra dig bekväm. Chansen är stor att nästa gång du kastar en blick genom fönstret är det dags att landa i Langkawi.
Hur långt är det från Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.)?
Flygavståndet mellan Sepang och Langkawi är inte mer än 450 kilometer. När du väl är i luften kommer du knappt ha tid att läsa tidningen.
Vilka flygbolag har direktflyg från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl.?
AirAsia (AK) är ett populärt val tack vare dess 325 flyg mellan Kuala Lumpur Intl. (KUL) och Langkawi Intl. (LGK) per månad. Med sina 165 flyg per månad på denna rutt är Malaysia Airlines (MH) ett annat populärt val.
Är flygbiljetter från Kuala Lumpur Intl. till Langkawi Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Det är möjligt att hitta riktigt billiga flyg från KUL till LGK i sista minuten, men man kan också helt missa chansen att boka ett flyg. Många flygbolag lägger ut sina biljettpriser upp till 12 månader i förväg, så det är en god idé att hålla ett öga på priserna och vara redo att boka när ett bra erbjudande dyker upp. Expedia jämför flygbolagens priser och uppdaterar erbjudandena regelbundet, så du kan vara säker på att du alltid ser det senaste erbjudandet.
Går det att flyga från Kuala Lumpur (KUL-Kuala Lumpur Intl.) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) just nu?
Om du vill lära dig mer om gällande riktlinjer eller karantänkrav på Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) kan du gå till vår sida med reseråd under covid-19. Gå igenom denna information innan du bokar, så att du inte fastnar under resans gång.
Flygplatser i Kuala Lumpur