Billiga flyg från Singapore (SIN) till Langkawi (LGK) från 444 kr

Billiga flyg från Changi till Langkawi Intl.

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 444 kr för enkelflyg och 981 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Scoot
AirAsia
AirAsia
AirAsia
Scoot
Scoot
Scoot
AirAsia
AirAsia
AirAsia
AirAsia
AirAsia
Malaysia Airlines
Malaysia Airlines
AirAsia
AirAsia
AirAsia
AirAsia
Scoot
Scoot
Flyginformation Singapore till Langkawi
AvreseflygplatsChangi
Destinationens flygplatsLangkawi Intl.
FlygbolagMalaysia Airlines, Singapore Airlines
Flygpris980 kr
Distans723 km

Singapore - Langkawi med flyg

När du letar efter flygbiljetter från Singapore (SIN) till Langkawi (LGK) finns det inget enklare eller bekvämare alternativ än Expedia. Med mängder av avresestäder att välja bland och spännande alternativ att resa till med ett stort urval av flygbolag, erbjuds alltid det bredaste utbudet av billiga flyg från Singapore till Langkawi. Håll utkik efter flygpriser i trygg förvissning om att den största onlineresebyrån arbetar för dig.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Singapore till Langkawi, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan SIN och LGK

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Langkawi (LGK)från Singapore (SIN).

Kombinera din flygresa från Singapore till Langkawi med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från Changi till Langkawi Intl.?
Utifrån flygpriserna under de senaste sju dagarna är det billigaste priset för ett flyg mellan Changi och Langkawi Intl. 981 kr. Boka en biljett omedelbart för att få bästa möjliga pris på semestern.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från Singapore (SIN-Changi) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.)?
Många flyg kan avbokas online, men huruvida du måste betala en avgift beror på vilket flygbolag det gäller. Om du måste avboka din semester kan du följa instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från Changi till Langkawi Intl.?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Changi till Langkawi Intl. kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Changi till Langkawi Intl.?
Det tar endast cirka 2 timmar och 17 minuter att resa med flyg från Singapore (SIN-Changi) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) – precis lagom för att vila ögonen en stund. Planet landar i Langkawi lagom till att det är dags att vakna.
Hur långt är det från Singapore (SIN-Changi) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.)?
Det är endast 730 kilometer mellan Changi och Langkawi Intl.. Förmodligen kommer du att spendera mer tid på resorna till och från flygplatsen än på själva flyget!
Vilka flygbolag har direktflyg från Changi till Langkawi Intl.?
AirAsia (AK) är ett av de populäraste alternativen. De erbjuder 30 flyg mellan Singapore (SIN-Changi) och Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) per månad. Ytterligare ett flygbolag med flyg på denna sträcka är Scoot (TR). De har 17 flyg varje månad för dig att välja mellan.
Är flygbiljetter från Changi till Langkawi Intl. billigare när man köper dem i sista minuten?
Ibland kan man ha tur när man bokar en flygbiljett från SIN till LGK i sista minuten – men ibland inte. Ibland går det att hitta fantastiska erbjudanden, men det finns också en risk att flygen är slutsålda. Om du föredrar att smida dina planer i god tid, jämför Expedia flygerbjudanden upp till 12 månader i förväg. Men håll i åtanke att inte alla flygbolag publicerar sina biljettpriser så långt i förväg. Vi föreslår att du kontrollerar priserna regelbundet eftersom de hela tiden uppdateras.
Går det att flyga från Singapore (SIN-Changi) till Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) just nu?
Lägg undan lite tid till att läsa igenom våra reseråd under covid-19 för att ta reda på om det finns några gällande reserestriktioner eller krav på karantän på Langkawi (LGK-Langkawi Intl.) när du flyger från Singapore (SIN-Changi).