Billiga flyg från Stockholm (STO) till Helsingfors (HEL) 299 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Vantaa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 299 kr för enkelflyg och 537 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Finnair

Recensioner från verifierade kunder

4 feb. 2020

Nothing

Verifierad resenär
Stockholm till Helsingfors · Finnair
27 okt. 2019

Dyrt bagage

Verifierad resenär
Stockholm till Helsingfors · American Airlines
Flyginformation Stockholm till Helsingfors
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsVantaa
FlygbolagAir Baltic, Braathens Regional Aviation, Finnair, KLM, Lufthansa, Norwegian Air International Ltd, SAS
Flygpris537 kr
Distans395 km

Stockholm – Helsingfors med flyg: istället för färjan

Sett från en karta ser det kanske inte ut att vara så långt från den svenska huvudstaden till den finska, men det tar sin tid att åka färja över Östersjön, Ålands hav och Finska viken för att komma till den finska sidan. Båtkryssningar i all ära, ibland har man inte tid eller lust att vara ett halvt dygn eller längre på sjön. Då tar du istället ett flyg från Stockholm till Helsingfors som gör resan kort, och ger dig mer tid åt nöjen och affärer till lands.

Flera svenska företag samarbetar med finska, eller har kontor i Helsingfors, så många reser hit med jobbet. Andra kommer för att hälsa på släkt och vänner, eller bara för att roa sig med sevärdheter och shopping. Helsingfors är inte bara som huvudstad ett centrum för turism och ekonomi, utan också en viktig knytpunkt för vidare resor till andra orter i Finland. Kommer din resa inte vara över när du är framme i Helsingfors, kan du i alla fall väsentligt korta ner den totala restiden genom att flyga sträckan Stockholm (STO) – Helsingfors (HEL). Flera bolag trafikerar sträckan med direktflyg, så utbudet av snabba turer är stort.

Flyg Stockholm – Helsingfors och landa efter en timme

Från flygplatserna i Stockholm går det ett 15–20-tal direktflyg dagligen till Helsingfors, med en restid på 50 minuter till 1 timme och 10 minuter. Du tillbringar alltså bara runt en timme i luften innan planet går ner för landning på Helsinki Airport. Du kan välja mellan 1–2 direktflyg nästan varje timme, från tidig morgon till sen kväll. Under morgon och tidig eftermiddag går extra täta turer, så du kommer i god tid till möten och konferenser.

Ska du åka med tåg från flygplatsen till centrum, finner du hissen till tågstationen i korridoren mellan terminalerna. Ringbanan löper i en cirkel till de olika områdena i staden, där tågen oftast avgår var 10:e minut. Planerar du att köra hyrbil i Helsingfors är det även i korridoren mellan Terminal 1 och 2 som du kan hämta ut bilen.

Billiga flyg Stockholm – Helsingfors

Är du på jakt efter billiga flygbiljetter från Stockholm till Helsingfors? Eftersom det går så pass många turer dagligen mellan städerna går det att göra riktiga fynd. Är du ute i god tid lär det inte vara några problem att hitta ett billigt flyg som avgår den tid som du vill åka. Priserna är relativt stabila, med bara en viss ökning kring jul och nyår. Det inte heller några större prisskillnader beroende på vilken tid på dygnet du reser, med endast enstaka turer som kostar mer. I det senare fallet är det lätt åtgärdat genom att åka en timme tidigare eller senare.

Flyg till Stockholm från andra flygplatser först

Bor du långt ifrån Stockholm kan ett inrikesflyg dit vara ett alternativ för att komma vidare med planet till Helsingfors. Från andra svenska flygplatser till de i Stockholm brukar resan ta 1–1,5 timme.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholms län till Helsingfors, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan STO och HEL

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Helsingfors (HEL)från Stockholms län (STO).

Kombinera din flygresa från Stockholms län till Helsingfors med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.