Billiga flyg från Stockholm (STO) till Sundsvall (SDL) 550 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Midlanda

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 550 kr för enkelflyg och 1 029 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
Flyginformation Stockholm till Sundsvall
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsMidlanda
FlygbolagSAS
Flygpris1 029 kr
Distans318 km

Åk Stockholm – Sundsvall med flyget för att resa bort eller komma hem

Stockholm skiljs från Sundsvall i Medelpad av bara ett par landskap, men det innebär tyvärr inte att en resa med bil eller kollektivtrafik går blixtsnabbt. Lyckligtvis är ett snabbt resealternativ att boka plats på ett flyg från Stockholm till Sundsvall. En del lämnar huvudstaden för att byta ut höghus och stadstempo mot stilla havsvikar, vandringar i naturen och skidåkning. Andra reser till Sundsvall för jobbets räkning eftersom många företag som är verksamma inom IT, försäkringar och ekonomi har kontor här. Båda städerna har även högre utbildningar som lockar människor från hela landet, så det är också många studenter och universitetsanställda som färdas sträckan Stockholm (STO) – Sundsvall (SDL). Oavsett om du reser till Sundsvall för att komma bort från storstaden eller för att komma hem, tar det bara runt en timme med flyget tills du kan kliva av planet på Sundsvall Timrå Airport. Detta är en inkörsport inte bara till Sundsvall, utan också till andra närliggande platser som Alnö och Härnösand.

Efter att ha genat norrut över Bottenhavet med flyg är nästa fråga hur du reser vidare från flygplatsen. Till Timrå är avståndet ungefär en mil och till Sundsvall två mil. Har du tänkt köra hyrbil i Sundsvall kan du hämta den direkt på flygplatsen. Det går även att åka med taxi som du kan boka i förväg. Föredrar du kollektivtrafiken ligger närmaste busshållplats på Deltavägen.

Flyg Stockholm – Sundsvall när tid är viktigt

Avståndet mellan Stockholm och Sundsvall är ungefär 38 mil. Kör du bil eller tar tåget från Stockholm tar det nästan 4 timmar innan du är framme i Sundsvall. Visst kan det vara trevligt att färdas längs kusten, men det kan vara jobbigt om du måste gå upp tidigt för att hinna i tid till ett möte uppe i Sundsvall. Är det viktigt att du kommer fram en viss tid, eller om du helt enkelt vill kunna hinna med fler roliga saker, är några billiga flygbiljetter från Stockholm till Sundsvall en smidig lösning.

Billiga flyg från Stockholm till Sundsvall – hur du kan få över lite mer till reskassan

Eftersom du utgår från Stockholm kan du åka från antingen Arlanda eller Bromma, som tillsammans brukar ha upp till ett tiotal dagliga turer. Med två flygplatser och därmed fler avgångar till hands ökar möjligheten att hitta en billigare flygresa. Under i princip årets alla dagar finns det turer från morgon till kväll. Priserna är relativt stabila, med en viss ökning kring helger. Har du möjlighet att flytta ditt avresedatum en dag eller två går det oftast att fynda billigare flyg. Är det viktigaste för dig att få en tur till det billigaste priset på ett visst datum kan du också överväga att ta ett tidigare eller senare flyg den dagen – t.ex. kan förmiddagsflyget vara lite billigare än det på morgonen, och vice versa. Behöver du ett boende kan det också löna sig att boka en paketresa till Sundsvall, där boendet ingår i priset tillsammans med flyget.

På Expedia kan du söka bland det största antalet flygbolag och flygresor från Stockholms län till Sörberge, vilket innebär att du kan hitta ett fantastiskt flygerbjudande med de perfekta datumen, tider och avgångar för din resa. Vår lättanvända sökmotor hjälper dig att fynda enkelt och bekvämt; du behöver bara ange dina resedatum och din avresestad, så gör Expedia resten! Anpassa dina resedatum och kolla in anslutande flyg för att få ett ännu bättre erbjudande på ditt flyg mellan STO och SDL

Du kan bläddra dig igenom massor av alternativ och känna dig säker på att du alltid ser det bästa priset. Våra hjälpsamma kundtjänstmedarbetare står till tjänst dygnet runt för att hjälpa dig och svara på eventuella frågor du har om din bokning. Det finns inget bättre alternativ om du letar efter riktigt bra priser på resor och vill ha tillgång till en enastående kundtjänst när du behöver hjälp med flyg till Sörberge (SDL)från Stockholms län (STO).

Kombinera din flygresa från Stockholms län till Sörberge med hotell och/eller hyrbil i ett paketerbjudande som kan hjälpa dig att spara ännu mer. Dessutom kan du spara när du bokar i förväg eller väljer ett sista minuten-erbjudande. Det finns massor av sätt att spara på ditt flyg med Expedia. Här hittar du allt du behöver för att boka dina resor – hos Expedia hittar du alltid fyndpriser.

Stockholm