Billiga flyg från Stockholm (STO) till Vasa (VAA) från 952 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Vasa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 952 kr för enkelflyg och 1 952 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Flyginformation Stockholm till Vasa
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsVasa
FlygbolagFinnair
Flygpris1 952 kr
Distans426 km

Upptäck Österbotten med billiga flygbiljetter Stockholm-Vasa

Med ett snabbt och smidigt flyg från Stockholm till Vasa är du snart i vackra Österbottens kulturella kärna. Denna mysiga lilla stad har mer än 20 museer och konsthallar, men är också en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Österbotten. Du tar en kryssning i den berömda skärgården, fiskar, rider, cyklar eller vandrar. Du lär dig mer om regionen på Österbottens museum och du upptäcker Finlands kanske vackraste meteoritkrater i Söderfjärden, där du även besöker observatoriet.

Hitta billiga flyg från Stockholm till Vasa

Ditt flyg Stockholm-Vasa är lite billigare än vanligt under vissa tider på året. Om du vill spara pengar bör du undvika att flyga till Vasa i juni och juli när flygpriserna är som högst. Under senvåren och sensommaren, i maj och augusti, däremot är flygpriserna vanligtvis som lägst, och du kan fortfarande njuta av den härliga österbottniska naturen och skärgården. Det brukar löna sig att vara ute i god tid. En och en halv månad före avfärd är biljetterna generellt sett som billigast.

Ditt flyg till Vasa från Stockholm avgår

Om du har bokat ett snabbt entimmes direktflyg till Vasa avgår ditt flyg från Stockholm Arlanda Airport (ARN). Den fyra mil långa färden från Stockholms city till flygplatsen går snabbt och smidigt med snabbtåget Arlanda Express. På endast 20 minuter tar du dig då från Stockholms centralstation till Sveriges största flygplats, där 39 restauranger och 46 butiker väntar på dig. Pendeltåget, regionalbussarna och flygbussen är några lite budgetvänligare resealternativ som tar upp emot 40 minuter. Om du vill spara lite pengar på snabbtåget kan du dock boka i god tid och köpa din biljett online.

När du flyger från Stockholms mest stadsnära flygplats, Bromma Stockholm Airport (BMA), tar ditt flyg istället runt tre timmar med en liten mellanlandning. Bromma är dock ett bra alternativ för dig som bor centralt i Stockholm, eftersom flygplatsen endast ligger ett par kilometer från city. Med flygbussen tar färden endast 20 minuter. Bromma Stockholm Airport erbjuder tre barer, två restauranger och två butiker.

Ditt flyg till Vasa från Stockholm anländer

När din 45 mil långa flygtur når sitt slut landar du på Vaasa Airport (VAA), en nätt liten flygplats som sin storlek till trots har utnämnts till Finlands bästa flygplats 2005, 2008 och 2016. Här kan du ta en fika på ett av de två kaféerna, och om vädret är vackert kan du njuta av utsikten på flygplatsens uteservering. Dessutom erbjuder flygplatsen en butik och ett apotek, utifall du skulle ha glömt att packa något viktigt.

Den sista etappen av din resa Stockholm-Vasa, den sista milen in till Vasas centrum, sker med taxi, bil eller buss. Vissa hyrbilsbolag har endast öppet när det finns en reservation, så det är en god idé att boka din hyrbil i Vasa i förväg. Taxibilarna, däremot, brukar vänta utanför flygplatsen när flygen anländer. Annars finns det en gratis bokningstelefon i ankomsthallen. Busslinjerna 4 och 10 tar dig till Salutorget och avgår från flygplatsen en gång i timmen.

Vanliga frågor och svar

Stockholm

1 952,00 kr
3 251,00 kr