Billiga flyg från Stockholm (STO) till Vasa (VAA) från 1 386 kr

Billiga flyg från STO-Alla flygplatser till Vasa

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 386 kr för enkelflyg och 2 811 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Flyginformation Stockholm till Vasa
AvreseflygplatsArlanda
Destinationens flygplatsVasa
FlygbolagFinnair
Flygpris2 811 kr
Distans426 km

Upptäck Österbotten med billiga flygbiljetter Stockholm-Vasa

Med ett snabbt och smidigt flyg från Stockholm till Vasa är du snart i vackra Österbottens kulturella kärna. Denna mysiga lilla stad har mer än 20 museer och konsthallar, men är också en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Österbotten. Du tar en kryssning i den berömda skärgården, fiskar, rider, cyklar eller vandrar. Du lär dig mer om regionen på Österbottens museum och du upptäcker Finlands kanske vackraste meteoritkrater i Söderfjärden, där du även besöker observatoriet.

Hitta billiga flyg från Stockholm till Vasa

Ditt flyg Stockholm-Vasa är lite billigare än vanligt under vissa tider på året. Om du vill spara pengar bör du undvika att flyga till Vasa i juni och juli när flygpriserna är som högst. Under senvåren och sensommaren, i maj och augusti, däremot är flygpriserna vanligtvis som lägst, och du kan fortfarande njuta av den härliga österbottniska naturen och skärgården. Det brukar löna sig att vara ute i god tid. En och en halv månad före avfärd är biljetterna generellt sett som billigast.

Ditt flyg till Vasa från Stockholm avgår

Om du har bokat ett snabbt entimmes direktflyg till Vasa avgår ditt flyg från Stockholm Arlanda Airport (ARN). Den fyra mil långa färden från Stockholms city till flygplatsen går snabbt och smidigt med snabbtåget Arlanda Express. På endast 20 minuter tar du dig då från Stockholms centralstation till Sveriges största flygplats, där 39 restauranger och 46 butiker väntar på dig. Pendeltåget, regionalbussarna och flygbussen är några lite budgetvänligare resealternativ som tar upp emot 40 minuter. Om du vill spara lite pengar på snabbtåget kan du dock boka i god tid och köpa din biljett online.

När du flyger från Stockholms mest stadsnära flygplats, Bromma Stockholm Airport (BMA), tar ditt flyg istället runt tre timmar med en liten mellanlandning. Bromma är dock ett bra alternativ för dig som bor centralt i Stockholm, eftersom flygplatsen endast ligger ett par kilometer från city. Med flygbussen tar färden endast 20 minuter. Bromma Stockholm Airport erbjuder tre barer, två restauranger och två butiker.

Ditt flyg till Vasa från Stockholm anländer

När din 45 mil långa flygtur når sitt slut landar du på Vaasa Airport (VAA), en nätt liten flygplats som sin storlek till trots har utnämnts till Finlands bästa flygplats 2005, 2008 och 2016. Här kan du ta en fika på ett av de två kaféerna, och om vädret är vackert kan du njuta av utsikten på flygplatsens uteservering. Dessutom erbjuder flygplatsen en butik och ett apotek, utifall du skulle ha glömt att packa något viktigt.

Den sista etappen av din resa Stockholm-Vasa, den sista milen in till Vasas centrum, sker med taxi, bil eller buss. Vissa hyrbilsbolag har endast öppet när det finns en reservation, så det är en god idé att boka din hyrbil i Vasa i förväg. Taxibilarna, däremot, brukar vänta utanför flygplatsen när flygen anländer. Annars finns det en gratis bokningstelefon i ankomsthallen. Busslinjerna 4 och 10 tar dig till Salutorget och avgår från flygplatsen en gång i timmen.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett flyg från STO-Alla flygplatser till Vasa?
Om du planerar att flyga från STO-Alla flygplatser till Vasa börjar priserna på en tur och retur-biljett på 2 811 kr. Siffran är baserad på priserna under de senaste sju dagarna, så fundera inte för länge. Boka en biljett omedelbart för att spara pengar och tid.
Måste jag betala en avbokningsavgift om jag avbokar mitt flyg från STO-Alla flygplatser till Vasa?
De flesta flygbolag har olika villkor. Om du bestämmer dig för att avboka ska du följa de enkla instruktionerna i vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta billiga flyg med en flexibel ombokningspolicy från STO-Alla flygplatser till Vasa?
Många flygbolag ger dig möjligheten att boka om ditt flyg utan ombokningsavgift. Du betalar endast mellanskillnaden mellan priset på ditt ursprungliga flyg och ditt nya flyg. När du söker på flyg från Stockholm (STO-Alla flygplatser) till Vasa (VAA) kan du välja filtret “Inga ändringsavgifter” för att se flyg utan avgifter.
Hur många timmar tar flyget från Stockholm (STO-Alla flygplatser) till Vasa (VAA)?
Luta dig tillbaka i sätet och välj en film så flyger 2 timmar och 3 minuter förbi på nolltid. Det är hur lång tid det i medel tar att flyga från STO-Alla flygplatser (STO) till Vasa (VAA).
Hur långt är det från STO-Alla flygplatser till Vasa?
Flygavståndet mellan STO och VAA är bara 460 kilometer. När planet väl har lyft har du knappt tid att bläddra igenom tidningen du får ombord.
Vilka flygbolag har direktflyg från STO-Alla flygplatser (STO) till Vasa (VAA)?
Det är tyvärr omöjligt att flyga direkt från STO till VAA i dagsläget. Men du har möjlighet att boka flyg till Vasa med minst en mellanlandning.
Är flygbiljetter från STO-Alla flygplatser (STO) till Vasa (VAA) billigare när man köper dem i sista minuten?
Den som är sent ute kan ibland hitta extra billiga flyg från STO-Alla flygplatser (STO) till Vasa (VAA), som dyker upp först ett par veckor innan avfärden. Om du hellre planerar din resa i god tid, jämför och uppdaterar Expedia konstant de bästa erbjudandena – upp till ett år i förväg i vissa fall. Det kan dock variera mellan flygbolagen. Inte alla flygbolag publicerar sina priser så långt i förväg.
Går det att flyga från Stockholm (STO-Alla flygplatser) till Vasa (VAA) just nu?
Vill du lära dig mer om aktuella reseriktlinjer eller krav på karantän på Vasa (VAA) kan du besöka vår sida med reseråd under covid-19. Granska denna information innan du bokar, så att du inte råkar fastna någonstans under resans gång.
Flygplatser i Stockholm

Stockholm

2 811,00 kr