Billiga flyg från Kalmar

Flyg från Kalmar

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 539 kr för enkelflyg och 1 078 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Populära hotell nära Kalmar flygplats

Scandic Kalmar Väst
3 out of 5
Dragonvägen 7, Kalmar
Priset är 1 071 kr per natt mellan 15 dec. och 15 dec.
Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 2 km från Hansa City och Giraffen köpcentrum. Guldfågeln Arena och Kalmar teater ligger också 5 km härifrån.
3.9/5 Good! (469 recensioner)
Scandic Kalmar Väst
Rasta Kalmar
3 out of 5
Ölandsleden 7, Kalmar
Priset är 1 243 kr per natt mellan 1 dec. och 1 dec.
Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än 5 km från Giraffen köpcentrum, Ölandsbron och Guldfågeln Arena.
3.7/5 Good! (566 recensioner)
Rasta Kalmar
Hotell Svanen
2.5 out of 5
Rappegatan 1, Kalmar
Priset är 873 kr per natt mellan 28 nov. och 28 nov.
Detta hotell vid stranden i Kalmar ligger en kvarts promenad från Kalmar Sjöfartsmuseum och Kalmar domkyrka. Guldfågeln Arena och Länsmuseet i Kalmar ligger ...
4.1/5 Very Good! (415 recensioner)
Hotell Svanen
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flygplatsinformation Kalmar

Billiga flyg från Kalmar Airport tar dig till en rad olika populära semesterdestinationer utan att spränga resbudgeten. Det betyder att du kommer ha mer pengar i plånboken väl på plats. Du kan enkelt söka efter olika flygbolag och rutter, antingen direktflyg eller resor med mellanlandningar, på Expedias användarvänliga sidor. När du anger vilka datum och tider du vill resa visas tydligt flera olika flygbolag. På så sätt ser du om ditt utvalda flygbolag flyger från Kalmar flygplats eller om en annan flygplats passar dig bättre. Genom att använda Expedia för att jämföra pris och tider kan du vara säker på att du får de bästa möjliga erbjudandena från Kalmar Airport, KLR, eller någon annan flygplats. När det är fixat kan du slappna av i vetskap om att dina flygplaner är spikade och du kan påbörja de roliga förberedelserna inför resan.

Så tar du dig till Kalmar Airport

Det finns flera sätt att ta sig till Kalmar flygplats. Tänker du köra från Kalmar eller ännu längre? Läs på flygplatsens webbsida eller titta på kartor på Internet för att ta reda på det enklaste och snabbaste sättet att ta sig dit. Du kan också undersöka alternativ och priser för taxiresor till Kalmar Airport. Föredrar du att ta dig till flygplatsen med buss? Kolla upp i förväg exakt var bussen stannar i förhållande till flygplatsens huvudbyggnad och beräkna hur mycket tid du behöver för att checka in ditt bagage.

Att tänka på när du flyger från Kalmar, KLR

Vill du handla några sista souvenirer innan du flyger? Läs på Kalmar Airports webbsida för att se vilka butiker som finns, så du vet var du kan köpa smink, kläder och accessoarer. Då får du också reda på hur matutbudet ser ut - barer och restauranger är ideala för att koppla av innan en flygresa och erbjuder måltider som mättar alla i ditt ressällskap. Om du återvänder till Kalmar efter din resa är det värt att kolla upp returresor och tidtabeller, beroende på vilket färdmedel du reser med. Glöm inte att du kan spara mycket pengar genom att långt i förväg använda Expedia för att kolla upp flyg från Kalmar KLR Airport.