Billiga flyg från Ko Samui

Flyg från Ko Samui

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 046 kr för enkelflyg och 2 033 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways
Bangkok Airways

Populära hotell nära Ko Samui flygplats

SALA Samui Chaweng Beach Resort
5 out of 5
Chaweng, Koh Samui, Surat Thani, 84320
Priset är 2 786 kr per natt mellan 31 okt. och 1 nov.
Denna resort i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Koh Samui. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 2 utomhuspooler. Våra gäster brukar ...
4,8/5 Exceptional! (161 recensioner)
Hyatt Regency Koh Samui
5 out of 5
99/11 Moo 5, Koh Samui, Surat Thani, 84320
Priset är 1 483 kr per natt mellan 1 okt. och 2 okt.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Koh Samui. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och 5 utomhuspooler. De populära sevärdheterna ...
4,7/5 Exceptional! (38 recensioner)
Kimpton Kitalay Samui, an IHG Hotel
5 out of 5
10/78 Moo 5, Bo phut, Koh Samui, Surat Thani, 84320
Priset är 1 923 kr per natt mellan 18 okt. och 19 okt.
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Koh Samui. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. De populära sevärdheterna ...
4,9/5 Exceptional! (8 recensioner)
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flygplatsinformation Ko Samui

Billiga flyg från Ko Samui Airport tar dig till en rad olika populära semesterdestinationer utan att spränga resbudgeten. Det betyder att du kommer ha mer pengar i plånboken väl på plats. Du kan enkelt söka efter olika flygbolag och rutter, antingen direktflyg eller resor med mellanlandningar, på Expedias användarvänliga sidor. När du anger vilka datum och tider du vill resa visas tydligt flera olika flygbolag. På så sätt ser du om ditt utvalda flygbolag flyger från Ko Samui flygplats eller om en annan flygplats passar dig bättre. Genom att använda Expedia för att jämföra pris och tider kan du vara säker på att du får de bästa möjliga erbjudandena från Ko Samui Airport, USM, eller någon annan flygplats. När det är fixat kan du slappna av i vetskap om att dina flygplaner är spikade och du kan påbörja de roliga förberedelserna inför resan.

Så tar du dig till Ko Samui Airport

Det finns flera sätt att ta sig till Ko Samui flygplats. Tänker du köra från Ko Samui eller ännu längre? Läs på flygplatsens webbsida eller titta på kartor på Internet för att ta reda på det enklaste och snabbaste sättet att ta sig dit. Du kan också undersöka alternativ och priser för taxiresor till Ko Samui Airport. Föredrar du att ta dig till flygplatsen med buss? Kolla upp i förväg exakt var bussen stannar i förhållande till flygplatsens huvudbyggnad och beräkna hur mycket tid du behöver för att checka in ditt bagage.

Att tänka på när du flyger från Ko Samui, USM

Vill du handla några sista souvenirer innan du flyger? Läs på Ko Samui Airports webbsida för att se vilka butiker som finns, så du vet var du kan köpa smink, kläder och accessoarer. Då får du också reda på hur matutbudet ser ut - barer och restauranger är ideala för att koppla av innan en flygresa och erbjuder måltider som mättar alla i ditt ressällskap. Om du återvänder till Ko Samui efter din resa är det värt att kolla upp returresor och tidtabeller, beroende på vilket färdmedel du reser med. Glöm inte att du kan spara mycket pengar genom att långt i förväg använda Expedia för att kolla upp flyg från Ko Samui USM Airport.

Flygplatsinformation Ko Samui
AvreseflygplatsKo Samui
IATA-kod för avreseflygplatsUSM
AvreseortKo Samui