Billiga flyg från Vilhelmina

Populära hotell nära Vilhelmina flygplats

STF Vandrarhem Vilhelmina Kyrkstad
2 out of 5
Storgatan 9, Vilhelmina, Västerbotten, 91233
Priset är 620 kr per natt mellan 23 maj och 24 maj
Detta vandrarhem ligger i Vilhelmina. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och bastu. De populära sevärdheterna Vilhelmina museum och ...
4,3/5 Excellent! (104 recensioner)
STF Vandrarhem Vilhelmina Kyrkstad
Hotell Wilhelmina
3 out of 5
Volgsjövägen 16, Vilhelmina, 91234
Priset är 1 125 kr per natt mellan 27 maj och 28 maj
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Vilhelmina. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra ...
3,7/5 Good! (369 recensioner)
Hotell Wilhelmina
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flygplatsinformation Vilhelmina

Billiga flyg från Vilhelmina Airport tar dig till en rad olika populära semesterdestinationer utan att spränga resbudgeten. Det betyder att du kommer ha mer pengar i plånboken väl på plats. Du kan enkelt söka efter olika flygbolag och rutter, antingen direktflyg eller resor med mellanlandningar, på Expedias användarvänliga sidor. När du anger vilka datum och tider du vill resa visas tydligt flera olika flygbolag. På så sätt ser du om ditt utvalda flygbolag flyger från Vilhelmina flygplats eller om en annan flygplats passar dig bättre. Genom att använda Expedia för att jämföra pris och tider kan du vara säker på att du får de bästa möjliga erbjudandena från Vilhelmina Airport, VHM, eller någon annan flygplats. När det är fixat kan du slappna av i vetskap om att dina flygplaner är spikade och du kan påbörja de roliga förberedelserna inför resan.

Så tar du dig till Vilhelmina Airport

Det finns flera sätt att ta sig till Vilhelmina flygplats. Tänker du köra från Vilhelmina eller ännu längre? Läs på flygplatsens webbsida eller titta på kartor på Internet för att ta reda på det enklaste och snabbaste sättet att ta sig dit. Du kan också undersöka alternativ och priser för taxiresor till Vilhelmina Airport. Föredrar du att ta dig till flygplatsen med buss? Kolla upp i förväg exakt var bussen stannar i förhållande till flygplatsens huvudbyggnad och beräkna hur mycket tid du behöver för att checka in ditt bagage.

Att tänka på när du flyger från Vilhelmina, VHM

Vill du handla några sista souvenirer innan du flyger? Läs på Vilhelmina Airports webbsida för att se vilka butiker som finns, så du vet var du kan köpa smink, kläder och accessoarer. Då får du också reda på hur matutbudet ser ut - barer och restauranger är ideala för att koppla av innan en flygresa och erbjuder måltider som mättar alla i ditt ressällskap. Om du återvänder till Vilhelmina efter din resa är det värt att kolla upp returresor och tidtabeller, beroende på vilket färdmedel du reser med. Glöm inte att du kan spara mycket pengar genom att långt i förväg använda Expedia för att kolla upp flyg från Vilhelmina VHM Airport.