Resor till Albanien

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Hotell, flyg, hyrbilar och aktiviteter på en och samma plats! Samla allt du behöver för din resa till Albanien och spara

Populära destinationer i Albanien

Topphotell i Albanien

Maritim Hotel Plaza Tirana
Maritim Hotel Plaza Tirana
5 out of 5
Rruga 28 Nentori, Tirana, 1001
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 582 kr per natt mellan 1 nov. och 2 nov.
4,8/5 Exceptional! (339 recensioner)
Amazing stay
"Loved this hotel. Incredibly comfortable and well-equipped rooms. Ours was on the 12th floor and the view was great. Quiet despite the central location. The staff was helpful, thoughtful and spoke very good English. When we left Tirana for Saranda we used the hotel's taxi service and our driver Ernest ..."

Recension från 10 sep. 2022

mk hotel tirana
mk hotel tirana
4 out of 5
Rinas Road, Tirana Business Park, Building 07. Cor e2, Unit 1, Preze
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 772 kr per natt mellan 5 nov. och 6 nov.
4,7/5 Exceptional! (41 recensioner)
"I used the airport shuttle three times and only once was the driver friendly and conversational. The early morning guy had no greeting or words, and the afternoon guy was so-so."

Recension från 25 sep. 2022

Tirana International Hotel & Conference Centre
Tirana International Hotel & Conference Centre
4 out of 5
City Center, Scanderbeg Square, Tirana, 1001
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 753 kr per natt mellan 5 nov. och 6 nov.
4,1/5 Very Good! (522 recensioner)
Idealt läge!
"Hotell med idealt läge för att uppleva allt vad Tirana har att erbjuda. Trevlig och tillmötesgående personal. Hotellet är något slitet och känns omodernt. SPA- och avdelning var tyvärr under reparation, tråkigt nog fanns ingen tydlig info om detta på varesig hemsida eller hotell. Frukosten var definitivt ..."

Recension från 2 sep. 2019

Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Kan jag resa till Albanien just nu?
Du hittar all information du behöver om reserestriktioner och karantänkrav för Albanien och mycket mer på vår sida med reseråd under covid-19.
Hur mycket kostar ett semesterpaket till Albanien?
Semesterpaket är rätt väg till en prisvärd semester, och priserna börjar på bara . Sätt ihop ditt eget äventyr till Albanien genom att välja fritt från vårt enorma utbud av boenden, flyg och hyrbilar.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Albanien?
Leta fram ett flyg som passar, och lägg sedan till ett hotell i din bokning så ser du snabbt hur dina besparingar växer. Det är inte svårare än så. Med ett semesterpaket till Albanien kan du spara stort på nästa reseäventyr, och Expedia erbjuder allt från boende och flyg till aktiviteter och hyrbilar. Med mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i alla delar av världen att välja mellan blir det lätt att hitta det du vill ha.
Vilka är de bästa hotellen i Albanien?
Om du är på jakt efter ett hotell i Saranda är Bougainville Bay Hotel och Barracuda Apartments två utmärkta alternativ. Du som planerar att resa till Tirana gör istället rätt i att välja Tirana International Hotel & Conference Centre eller Hotel Colosseo Tirana.
Vilken tid på året passar bäst för att besöka Albanien?
Om det är viktigt för dig att spara pengar är den bästa tiden att resa till Albanien. är normalt den dyraste månaden att boka hotell, medan är högsäsong i Albanien. Gör utrymme i kalendern i om du föredrar lugn och ro.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Albanien?
När du väljer att boka din flygbiljett tidigt med Expedia har du en sak mindre att oroa dig över. De flesta flygbolag lägger ut sina priser upp till 12 månader innan avfärd, och det är generellt sett då det är billigast att boka. Om du skulle vara lite sent på det kan du ibland hitta billiga flyg bara några veckor innan avfärd.
Vad ingår i en paketresa till Albanien från Expedia?
Det är helt upp till dig. Du kan välja mellan ett stort utbud av resepaket till Albanien, som innehåller exempelvis hyrbil, flyg och hotell. Du kan även boka ett hotell med ett flyg eller en hyrbil med ett flyg. Efter att du har bokat kan du lägga till fler roliga saker som upplevelser och aktiviteter. Förbered dig på att spara mycket pengar oavsett hur din drömsemester i Albanien ser ut.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Albanien?
Hitta priser som passar din budget och skapa en egen paketresa från Expedia – vi kan erbjuda boende, hyrbil och flyg på en och samma plats. Att boka en paketresa kan vara en bra idé oavsett om du ska på en skidresa eller vill njuta av drinkar i solen.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Albanien på Expedia?
Ja, det kan du. Med över 500 olika flygbolag att välja mellan världen över har du stora valmöjligheter. Leta bland de många alternativen för att hitta ett flygbolag som matchar dina behov och din budget.

Populära sevärdheter att besöka