Biluthyrning i Albanien

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära städer i Albanien

Topperbjudanden på hyrbilar i Albanien

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Albanien
Se alla bilar

Planerar du en resa till Albanien och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Albanien så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Albanien, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Albanien kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Albanien via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Albanien via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Albanien är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Albanien?
När du avbokar din hyrbilsbokning sex timmar eller mer innan upphämtningstiden har du normalt rätt till en full återbetalning. Det finns dock några undantag, så det är en bra idé att kontrollera hyrbilsavtalet och din resplan. Om du inte hittar svaren där kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Albanien?
Du bestämmer helt själv vad du helst vill ha. En stor eller medelstor modell kanske passar bra för dig som reser med hela kompisgänget, medan du verkligen kan ta dig fram i stil med en premiumbil. Du kan också välja en hyrbil i ekonomiklass, vilket är det främsta valet i Albanien. De är billiga och bränslesnåla, och de fungerar ofta utmärkt för enskilda resenärer, par och andra som inte behöver så mycket utrymme. De är särskilt lämpliga om du tänker ta dig fram i stadstrafik, eftersom du enkelt kan komma in i små parkeringsfickor.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Albanien med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Albanien är enkelt fixat med lite hjälp från Expedia. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priserna från pålitliga leverantörer. Varför inte lägga till även flyg och boende i din bokning? Du kan få otroliga erbjudanden genom att bygga ihop ett eget semesterpaket.
Vad behöver man för att hyra bil i Albanien?
I de flesta fall behöver du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn när du hämtar upp nycklarna. Om du inte vill använda hyrbilsföretagets vanliga försäkring kan du även behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Kraven skiljer sig från leverantör till leverantör, så det är en god idé att ta reda på vad som gäller i förväg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Albanien?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning för alla biltyper. Titta på våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje centimeter av Albanien.
Var kan jag hyra en bil i Albanien om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill hyra bil i Albanien bör du gå igenom hyrfirmornas villkor. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika överraskningar vid upphämtning bör du vara säker på att du är påläst.