Viktigt! Det kan finnas reserestriktioner för den här destinationen med anledning av covid-19. Dessutom kan det finnas särskilda boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Stuart Samuels på trover

Bed and Breakfast i Arguineguin

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Andra typer av boenden i Arguineguin

Servatur Green Beach
Servatur Green Beach
3 out of 5
Avenida Los Canarios 23, Patalavaca, Mogan, Gran Canaria
Priset är 665 kr per natt
4.1/5Very Good! (293 recensioner)

"Bra läge invid stranden"…"

Recension från 7 nov. 2019

Servatur Green Beach
Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Radisson Blu Resort, Gran Canaria
5 out of 5
Barranco de la Verga S/N, Arguineguin, Mogan, Gran Canaria
4.7/5Exceptional! (594 recensioner)
Familjesemester

"Fantastiskt läge o skick. Frukost i världsklass och ett mycket stort och bra gym"…"

Recension från 22 dec. 2019

Radisson Blu Resort, Gran Canaria
Calypso Family Apartments
Calypso Family Apartments
3 out of 5
Calle Teguisa 2, Mogan
Priset är 1 322 kr per natt
4/5Very Good! (6 recensioner)

"Stedet lå fint til med bra utsikt, var litt bratt å gå opp fra stranda , det som var litt minus var at det ikke var noen fin strandpromenade, med forskjellige spisesteder, kunne vert gjort noe her, det var mest hoteller med egen restaurant som var kun for gjester på hotellet. calypso Family Apartments ..."…"

Recension från 2 jan. 2020

Calypso Family Apartments
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Letar du efter B&B i Arguineguin?
Vare sig du är på en romantisk semester och letar efter ett stillsamt boende, eller om du reser på egen hand och hoppas på att få lite lokala rekommendationer, kan ett B&B vara ett utmärkt alternativ. Under vistelsen i Arguineguin får du inte missa att promenera längs vattnet vid Playa Arguineguín/Patalavaca (Stein) och Playa de la Lajilla - Arguineguin.
Varför ska man boka ett B&B istället för ett vanligt hotell?
Den personliga servicen, möjligheten att lära känna nya människor samt de smakrika frukostarna, gör din vistelse på B&B till en alldeles särskild erfarenhet.
Vilka är de mest uppskattade B&B i Arguineguin?
Här är några uppskattade B&B i området: B&B Clayde Home: Med 3 stjärnor, 5 rum. 7,7 km från centrala Arguineguin. Fullständigt spa och utomhuspool. B&B Inez & Flor Maspalomas: Med 3 stjärnor, 6 rum. 7,9 km från stadens centrum. Frukostbuffé och 2 utomhuspooler. Sunset Bed & Breakfast: Med 3 stjärnor, 4 rum. Beläget 6 km från stadens centrum. 2 utomhuspooler och restaurang. Villa Nestor: Med 3,5 stjärnor, 3 rum. 29,1 km från stadens hjärta. Frukost enligt egen beställning och takterrass. Ca’ Artú Guesthouse: Med 2,5 stjärnor, 4 rum. Ligger 26,2 km från hjärtat av staden.
Hur är vädret under olika årstider i Arguineguin?
De varmaste månaderna är vanligtvis augusti och september, med en medeltemperatur på 24 °C. De kallaste månaderna är januari och februari, då medeltemperaturen är 18 °C. Den årliga nederbörden i Arguineguin är 125 mm i genomsnitt.
Vad finns det att göra i Arguineguin?
Resenärer brukar uppskatta Arguineguin för läget vid havet och shoppingen. När du känner att det är dags att ge dig ut i naturen är Playa Arguineguín/Patalavaca (Stein) och Playa de la Lajilla - Arguineguin några av de bästa alternativen. Om du vill se mer av det här området kan du lägga till Playa Patalavaca och Playa las Marañuelas på listan.
Vilka är de bästa transportalternativen i och omkring Arguineguin?
Du kan flyga till Las Palmas (LPA-Gran Canaria), 34,4 km från stadens centrum. Om du vill hinna se mer av området kan en hyrbil vara en god idé.