Hyrbil i Puerto Rico

Sök och jämför från bilföretag i Puerto Rico

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Puerto Rico

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Puerto Rico
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Puerto Rico per dag?
Den här veckan kunde du ha gett dig ut på vägarna med en hyrbil i Puerto Rico för endast 543 kr.
Kan man hyra bil på Las Palmas (LPA-Gran Canaria)?
Du finner biluthyrningen på Las Palmas (LPA-Gran Canaria) i terminalen. Här kan du välja bland fordon från till exempel Hertz/Thrifty Cicar, AutoReisen eller Goldcar, och även TopCar och Europcar/Interrent kan ha ett par bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Puerto Rico?
Om du måste ändra dina planer kan du få en fullständig återbetalning på de allra flesta hyrbilsbokningar med förskottsbetalning, så länge du gör avbokningen sex timmar eller mer före den avtalade upphämtningstiden. Läs igenom hyrbilspolicyn för säkerhets skull, eftersom det förekommer några undantag. Du kan läsa mer i din bokningsbekräftelse, och du är även välkommen att besöka vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Puerto Rico?
När du har upplevt alla spännande platser i Puerto Rico finns det gott om annat att se i området. Då är det bara att ta fram nycklarna till hyrbilen, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig iväg. Här kommer några utflyktsmål som vi har plockat fram:

  • Puerto de la Cruz ligger omkring 110 kilometer utanför Puerto Rico, och när du besöker orten borde lockande sevärdheter som Loro Parque ligga i toppen av din lista över saker att se och göra.
  • Santiago del Teide, ungefär 120 kilometer utanför Puerto Rico, är också en populär destination. En vanlig anledning till att resenärer kommer hit är för att besöka Playa los Gigantes, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Jameos del Agua-grottan ligger omkring 270 kilometer utanför Puerto Rico och är en häpnadsväckande naturplats i trakten. Här kan du verkligen släppa all stress och bara njuta av omgivningen.

Varför ska man hyra bil i Puerto Rico med Expedia?
Med våra exklusiva medlemserbjudanden och vårt breda utbud är det ingen match att hitta den perfekta hyrbilen till ett bra pris med Expedia. Du kan jämföra alternativ från leverantörer i Puerto Rico, och om du slår ihop hyrbilsbokningen med dina bokningar av hotell och flyg till en smidig paketresa kan du dessutom spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Puerto Rico?
Förare på 21 år eller mer får ge sig ut på vägarna i Puerto Rico med en hyrbil. Om du är under en viss ålder tillkommer förmodligen en extra avgift, och valet av fordonsklass är vanligtvis begränsat till små eller medelstora bilmodeller. Du kan även vara tvungen att betala för en extra försäkring. Kom ihåg att alltid ange förarens ålder när du bokar för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Puerto Rico?
De flesta leverantörer kräver minst två saker: ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du ska välja bort den vanliga försäkringen kan du även behöva bevisa att du har en egen försäkring. Granska policyn noggrant så att du vet vad som gäller när det är tid att hämta upp hyrbilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Puerto Rico?
Det har nog funnits många glada hyrbilsförare i Puerto Rico på sista tiden. Under de senaste sju dagarna var de bästa hyrbilspriserna 543 kr respektive 567 kr per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Puerto Rico?
Ja, det finns ingen anledning att boka om din hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under en hel månad.
Var kan jag hyra en bil i Puerto Rico om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra en bil i Puerto Rico eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det är en bra idé att läsa igenom uthyrarens villkor för att slippa oförutsedda kostnader på hyrkontoret.